Menu
Your Cart

Firma noastră asumă responsabilitatea pentru consumul responsabil de alcool. Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Oferta săptămânii

Avincis Crâmpoșie Selecționată 2016
-13 %
Brand: Avincis
O Cramposie selectionata de un galben foarte deschis, cu discrete reflexii verzi. Un vin alb de Dragasani cu un buchet proaspat si expresiv de para si mar verde. Gustul sau este persistent si plin de viata cu note citrice si de mar verde combinate cu o usoara mineralitate...
39 lei 45 lei
Fără taxă:39 lei
Corcova Rose 2018
-14 %
Un adevarat etalon al roze-urilor romanesti de mare succes, de o culoare roz pal cu nuante de lemn de trandafir. Aromele de fructe rosii (fragi) cu note citrice si buna aciditate ii confera prospetime si o caracteristica de vioiciune, ceea ce il califica drept un vin versatil...
30 lei 35 lei
Fără taxă:30 lei
Individo Rara Neagra & Malbech & Syrah, rosu sec 2016
-21 %
Plantațiile proprii de viță-de-vie din regiunile Codruși Stepa Bugeacului ale Moldovei asigură calitateaînaltă a vinurilor create. Microclima din aceste zone permite producerea unor vinuri unice. La „Chateau Vartely” fiecare soi de vin este abordat individual. Combinand caractere proemi..
33 lei 42 lei
Fără taxă:33 lei
Pannonhalmi Hemina White 2017
-17 %
Un cupaj de Chardonnay – Pinot Blanc – Viognier, fermentat si maturat in stejar timp de 8 luni, este un vin alb mai corpulent, cu o textura cremoasa si aciditate foarte buna, arome de piersici – caise – pere – miere si cu accente minerale, cu un final indelungat cu note de unt si cele picante (d..
40 lei 48 lei
Fără taxă:40 lei
Piero Antinori, un producator de vinuri din Toscana cu renume mondial este creatorul acestui vin rosu foarte placut si baubil, nu greoaie, dar corpulent, cu taninurile rotunde si integrate, arome si flavoare de cirese si visine, scortisoare – picante, si un final sec – placut, indelungat; recoman..
79 lei 86 lei
Fără taxă:79 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)