Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

O înghiţitură de şuncă uscată delicioasă /Specialitate crudă-uscată - cotlet 100g

O înghiţitură de şuncă uscată delicioasă /Specialitate crudă-uscată - cotlet 100g
9 lei
Fără TVA: 9 lei

O ÎNGHIŢITURĂ DE ŞUNCĂ USCATĂ DELICIOASĂ, DUPĂ O AŞTEPTARE ÎNDELUNGATĂ

„O îmbucătură bună întotdeauna e conservată de sare și maturată de timp!” – ziceau strămoșii de-a lungul secolelor. Lumea s-a schimbat în cursul istoriei, dar rețeta și savoarea de șuncă a rămas aceeași, un gust cu care era obișnuit și Maiestatea Sa. Cotletul selectat cu mare atenție se curăță, apoi se lasă la maturat o săptămână în saramură de sare, piper, coriandru, țelină și foi de dafin. După ce aroma condimentelor a pătruns în carne, cotletul se afumă două zile și se lasă la maturat o lună întreagă. Așa procedau strămoșii: bunicul, străbunicul și chiar și stră-străbunicul meu.
 
Ingrediente: cotlet de porc fără os, sare, dextroză, extract din condimente, condimente, maltodextrină, antioxidanți:  izoascorbat de sodiu, acid ascorbic, sodium ascorbate, cultură de maturare, conservant: nitrit de sodiu.
Nu contine alergeni adaugati, dar poate contine urme de alergeni.
Produs crud, afumat natural și uscat
Condiții de păstrare: +10-+15°C

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Cremant De Bourgogne Blanc de Blancs Extra Brut
-20 %
Domaine Roux este o afacere de familie ce datează din 1885 care-și are originile într-una dintre cele mai importante zone viticole de pe Pământ, Burgu..
82 lei 103 lei
Fără TVA:82 lei
Cuvee Celest Brut
-12 %
Cuvee Celest este spumantul realizat după metoda tradițională al cramei Villa Vinea situată în inima Transilvaniei. După 3 ani de maturare în sticlă, ..
78 lei 89 lei
Fără TVA:78 lei
Cuvee Unchiu Puiu 2019,sec, 750ml
Produs Nou -13 %
Ferdi este o crama de tip boutique de numai 3 hectare ce s-a afirmat prin vinuri de o calitate remarcabila produse în ediție limitată. Cu pasiune și r..
65 lei 75 lei
Fără TVA:65 lei
De Martino Estate Chardonnay 2018, sec, 750ml
-22 %
Domeniul De Martino a fost înființat în 1934 și timp de 4 generații, a produs vinuri care scot în evidenta caracterul și  expresivitateaclimatulu..
38 lei 49 lei
Fără TVA:38 lei
Fidora Valpolicella Ripasso DOC Classico
-19 %
Fidora este o afacere de familie aflata la a patra generație și din 1974 au decis sa produca doar vinuri bio. Valpolicella Ripasso Classico este un vi..
46 lei 57 lei
Fără TVA:46 lei
Grüner Veltliner Klassik
-23 %
Crama Weinrieder este situată în centrul celei mai mari regiuni viticole din Austria, Weinviertel și se remarca prin vinuri realizate din soiurile Gru..
34 lei 44 lei
Fără TVA:34 lei
KREINBACHER Rosé
-26 %
Domeniu fondat de Jozsef Kreinbacher in Somlo in anul 2002 intr-o continua expansiune, pune in valoare atat soiurile autohtone cat si cele internation..
31 lei 42 lei
Fără TVA:31 lei