Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

O înghiţitură de şuncă uscată delicioasă /Specialitate crudă-uscată - cotlet 100g

O înghiţitură de şuncă uscată delicioasă /Specialitate crudă-uscată - cotlet 100g
9 lei
Fără TVA: 9 lei

O ÎNGHIŢITURĂ DE ŞUNCĂ USCATĂ DELICIOASĂ, DUPĂ O AŞTEPTARE ÎNDELUNGATĂ

„O îmbucătură bună întotdeauna e conservată de sare și maturată de timp!” – ziceau strămoșii de-a lungul secolelor. Lumea s-a schimbat în cursul istoriei, dar rețeta și savoarea de șuncă a rămas aceeași, un gust cu care era obișnuit și Maiestatea Sa. Cotletul selectat cu mare atenție se curăță, apoi se lasă la maturat o săptămână în saramură de sare, piper, coriandru, țelină și foi de dafin. După ce aroma condimentelor a pătruns în carne, cotletul se afumă două zile și se lasă la maturat o lună întreagă. Așa procedau strămoșii: bunicul, străbunicul și chiar și stră-străbunicul meu.
 
Ingrediente: cotlet de porc fără os, sare, dextroză, extract din condimente, condimente, maltodextrină, antioxidanți:  izoascorbat de sodiu, acid ascorbic, sodium ascorbate, cultură de maturare, conservant: nitrit de sodiu.
Nu contine alergeni adaugati, dar poate contine urme de alergeni.
Produs crud, afumat natural și uscat
Condiții de păstrare: +10-+15°C

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Grüner Veltliner Klassik
Hot -23 %
Crama Weinrieder este situată în centrul celei mai mari regiuni viticole din Austria, Weinviertel și se remarca prin vinuri realizate din soiurile Gru..
34 lei 44 lei
Fără TVA:34 lei
HAR Cabernet Sauvignon&Syrah Rose 2019, sec, 750ml
Hot -14 %
Este predecesorul celui mai bun vin rose romanesc numit de  Gault & Millau in 2018.Temperatura optima,recomandata pentru servire este  l..
30 lei 35 lei
Fără TVA:30 lei
La Salina Pinot Noir
-13 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 55 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
Rose Zweigelt & Pinot Noir
-17 %
O premiera în Romania. Nasul este imediat recunoscut, specific, cu miros de zmeura si cirese, pe bolta palatina se simte inconfundabil specificul ..
29 lei 35 lei
Fără TVA:29 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-13 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 48 lei
Fără TVA:42 lei