Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Timbrus

Brand: Timbrus
Ediție unică limitată (12.000 de sticle), un cupaj de autor al eminentului oenolog spaniol. Produs din struguri recoltați în regiunea Purcari, vinul este rezultatul unui aspect creativ al cupajării a trei soiuri de vin: Saperavi, Shiraz și Malbec. Vin cu o culoare nobilă de rubin întunecat, ..
163 lei
Ex Tax:163 lei
Brand: Timbrus
Rara Neagră este un vin legendar moldovenesc, cunoscut încă din secolele V-IV î.e.n. și considerat drept fața vinurilor roșii din Moldova. Vinul este produs din struguri soiului autohton Rară Neagră, recoltați manual de pe propria podgorie în microzona Purcari. Are un buchet complex, bogat, ..
42 lei
Ex Tax:42 lei
Brand: Timbrus
Vinul este rezultat al unui sepaj din soiurile – Merlot, Fetească Neagră și Saperavi, recoltaţi din regiunea Purcari. Are o aromă expresivă de căpșună, fructe tropicale și note de vanilie. Un gust armonios și delicat, cu un postgust plăcut și de lungă durată, care lasă o senzație de fructe d..
34 lei
Ex Tax:34 lei
Brand: Timbrus
Vin produs din struguri Saperavi recoltaţi din regiunea Purcari. Se evidenţiază printr-o culoare roşie intensă cu nuanţe rubenii, aromă placută de fructe roşii, gust echilibrat, armonios cu o astringenţă fina, care provoaca un postgust lung. Se asociază perfect cu bucatele din carne...
42 lei
Ex Tax:42 lei
Brand: Timbrus
Timbrus Saperavi Oenologist Reserve din recolta anului 2014 este un vin special, produs într-un număr de doar 3000 de sticle din struguri, crescuți pe podgoriile Timbrus din microzona Purcari. Acest vin face parte din tezaurul personal al vinificatorului Manuel Ortiz. Baricat 18 luni în stej..
131 lei
Ex Tax:131 lei
Timbrus Viorica
Comandă telefonic
Brand: Timbrus
Produs din struguri soiului Viorica, care este cultivat în Republica Moldova din 1969 și considerat drept fața vinurilor albe autohtone moldovenești. Struguri sunt recoltați manual de pe propria podgorie în microzona Purcari. În buchetul se împletesc mai multe nuanțe, cu preponderență de busui..
37 lei
Ex Tax:37 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)