Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Purcari

Brand: Purcari
Alb de Purcari - senzual, ușor, catifelat - îţi seduce simţurile asemenea primei iubiri. Cu o culoare aurie deschisă, are o aromă complexă de fructe dulci, cu nuanţe fine de miere şi cu note de mirodenii pe final. Gustul plin, fructat, este bine echilibrat cu accentele ample, dar delicate de ..
104,00 lei
Ex Tax:104,00 lei
Brand: Purcari
Cabernet-Sauvignon de Purcari este un vin roşu cu atitudine: viguros, viril şi robust. Are o culoare rubinie intensă, cu reflexe purpurii şi o aromă bogată, dominată de cireşe negre, completată în timp de note fine de condimente exotice. Gustul este plin, complex, cu note de fructe coapte, c..
53,00 lei
Ex Tax:53,00 lei
Brand: Purcari
Cele mai fine terroir-uri se regăsesc într-un ansamblaj de excepție între soiurile Chardonnay și Pinot Noir. Maturarea îndelungată în sticlă conferă un perlaj persistent și fin. Culoarea galben deschis este înnobilată de arome de citrice și un gust complex cu nuanțe de piersic...
100,00 lei
Ex Tax:100,00 lei
Brand: Purcari
Cele mai fine terroir-uri se regăsesc într-un ansamblaj de excepție între soiurile Chardonnay și Pinot Noir. Maturarea îndelungată în sticlă conferă un perlaj persistent și fin. Culoarea roză evocă eleganță, fiind completată de un buchet floral cu arome subtile  de coacăză neagră și un ..
95,00 lei
Ex Tax:95,00 lei
Brand: Purcari
Expresia spiritului liber, un coupaj curajos, plin de caracter, din trei soiuri de struguri autohtoni regiunii. Are inima Georgiei, terroir-ul din Moldova și spiritul liber din Ucraina. Are o culoare rubinie intensă, cu reflexe migdalate. Buchetul complex, dominat de vișine, mure și coacăze, e..
46,00 lei
Ex Tax:46,00 lei
Brand: Purcari
Negru de Purcari este regele vinurilor roşii – nobil, cu o structură bogată și un buchet desăvârşit. Cu o culoare roşie-cărămizie, se remarcă printr-un buchet complex şi intens, cu nuanțe de fructe dulci - prune coapte și smochine - ce se dezvoltă în timp, dublate pe final de arome fine de m..
104,00 lei
Ex Tax:104,00 lei
Brand: Purcari
NOCTURNE ROSÉ 2020, SEC, 750MLDescriere generalăNocturne Rosé de Purcari este un vin rosé sec, produs de crama Purcari, una dintre cele mai renumite crame din Republica Moldova. Acest vin delicat este obținut dintr-un blend armonios de struguri Cabernet Sauvignon, Merlot și Rara Neagră, recoltate ma..
53,00 lei
Ex Tax:53,00 lei
RARA NEAGRĂ DE PURCARI
Comandă telefonic
Brand: Purcari
Rara Neagră de Purcari este o evadare din cotidian – o explozie de graţie şi eleganţă întruchipată în vin. Culoarea rubinie, cu tentă de rodie, e acompaniată de o aromă complexă, cu accente de ciocolată şi prune. Gustul plin, catifelat, cu note de fructe uscate şi vanilie trece lin într-un p..
45,00 lei
Ex Tax:45,00 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)