Menu
Your Cart

Firma noastră asumă responsabilitatea pentru consumul responsabil de alcool. Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Chateau Vartely

Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoarea spicului copt de grâu. Aroma emană nuanțe de flori, mere verzi, lime şi lămâie. Gust proaspăt, pronunţat, cu note de flori de câmp în postgust.E..
23 lei
Ex Tax:23 lei
Château Vartely Brut este un vin spumant deosebit. Vizualul e încântător, cu bule fine și de lungă durată. Culoarea cristalină al galbenului-pal te uimește cu buchetul bine echilibrat de arome delicate de citrice și nuanțe florale. Se remarcă gustul proaspăt cu un final surprinzător de plăcu..
57 lei
Ex Tax:57 lei
Producţia: Strugurii sunt culeşi manual, climat temperat, multă lumină şi căldură pe perioada verii, precipitaţii 540 mm/an, butaşii – selecţie Franceză.Vinificarea: Fermentare în barrique-uri noi.Procesul de învechire: Vinul în proporţie de 100% e păstrat timp de 12 luni în barrique-uri noi de ..
67 lei
Ex Tax:67 lei
Individo Editie Limitata Rara Neagra 2017
Produs Nou
Un vin elegant ce te surprinde cu arome de pomușoare roșii de pădure și agrișe completate cu note de piper alb care continue în post gust. Maturat în butoaie de stejar timp de 12 luni Editie Limitată..
63 lei
Ex Tax:63 lei
Individo Editie Limitata Saperavi 2017
Produs Nou
Corpolent și extractiv, cu nuanțe elegante de stejar, vinul te cucerește cu aroma sa fructată de mure, afine și note condimentate. Se recomandă decantarea înainte de servire.Maturat în butoaie de stejar timp de 12 luni...
63 lei
Ex Tax:63 lei
Culoare roşu rodie. Aroma complexă de fructe, cireșe negre, gust ușor picant, plin şi armonios, cu nuanțe fine de ciocolata neagra...
42 lei
Ex Tax:42 lei
Acest vin distins preia intensitatea Cabernet Sauvignon-ului, completată de Merlot-ul catifelat, într-un ansamblu armonios cu arome de rodii, vişine şi nuanţe de marochin. Acest vin este maturat timp de 12 luni in barrique-uri...
42 lei
Ex Tax:42 lei
Vin rosu, sec păstrat timp de 12 luni în barrique-uri noi de stejarde culoare roșu-rubiniu închis. Aroma complexă, moale, cu nuanţe de cireșe și rodie, gust uşor condimentat.Soiul: Merlot 50%, Cabernet Sauvignon 50%Vinificarea: Macerare la rece 100% timp de 4 zile la 8° C, fermentaţie Malolactic..
42 lei
Ex Tax:42 lei
Complexitatea, eleganţa, buchetul sofisticat, echilibrul aromatic excelent şi nuanţa îmbietoare etalate de acest vin alb sunt caracteristici ce descriu un sortiment bun şi totodată argumente solide pentru a-l degusta. Nuanţele tropicale dăruite de Pinot Gris se potrivesc perfect cu onctuozit..
40 lei
Ex Tax:40 lei
Individo Rara Neagra & Malbech & Syrah, rosu sec 2016
-21 %
Plantațiile proprii de viță-de-vie din regiunile Codruși Stepa Bugeacului ale Moldovei asigură calitateaînaltă a vinurilor create. Microclima din aceste zone permite producerea unor vinuri unice. La „Chateau Vartely” fiecare soi de vin este abordat individual. Combinand caractere proemi..
33 lei 42 lei
Ex Tax:33 lei
Macerare la rece 100% timp de 4 zile la 8° C, fermentaţie Malolactică 100% naturală.Culoare verzui-auriu. Aroma de petale de trandafir, specifice Traminer-ului, cu nuante mai deschise de frunze de coacăze negre . Gust proaspăt, mineral, cu note de citrice ( lime ) tipice pentru Sauvignon Blanc..
40 lei
Ex Tax:40 lei
TARABOSTES a fost numele, dat de romani, aristocratilor geto-daci şi ales special pentru a evidenţia nobleţea acestui vin de Château Vartely. Cabernet-Sauvignon & Merlot 2015 este un vin produs din struguri intens aromați și extrem de copți, recoltați de pe podgoriile Château Vartely din..
77 lei
Ex Tax:77 lei
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)