Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Moet & Chandon

Moët & Chandon Brut Impérial este o șampanie cu o istorie bogată și o reputație solidă în lumea vinurilor spumante.Asamblajul: Moët & Chandon Brut Impérial este realizat dintr-un amestec de trei soiuri de struguri: Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Această combinație aduce o complexit..
265 lei
Ex Tax:265 lei
Moët & Chandon Ice Impérial, 0.75L
Produs Nou
Moët & Chandon Ice Impérial este o șampanie inovatoare și revigorantă, concepută special pentru a fi savurată cu gheață. Iată o descriere succintă a acestei băuturi unice:Conceptul inovator: Moët & Chandon Ice Impérial este un produs inovator în lumea șampaniei, creat pentru a răspunde nevoi..
300 lei
Ex Tax:300 lei
Moët & Chandon Impérial Vintage 2013, 0.75L
Produs Nou
Moët & Chandon Impérial Vintage 2013 este o șampanie cu adevărat specială, reprezentând un tribut adus unui an de recoltă deosebit de bună.An de recoltă: 2013 a fost un an remarcabil pentru recoltarea strugurilor, oferind condiții ideale pentru maturarea lor optimă.Compoziție: Moët & Chandon..
450 lei
Ex Tax:450 lei
Moët & Chandon Rosé Impérial 0.75L
Produs Nou
Moët & Chandon Rosé Impérial este un adevărat simbol al rafinamentului și eleganței în lumea șampaniei.Originea și prestigiul: Moët & Chandon este unul dintre cei mai renumiți producători de șampanie din lume, iar Rosé Impérial este una dintre varietățile lor de elită. Această șampanie este ..
299 lei
Ex Tax:299 lei
Grand Vintage Rose 2013 surprinde prin caracterul său complex, dar și printr-o maturitate rafinată, datorată în mare parte anului de recoltă. Şampania reuneşte trei soiuri nobile de struguri, fiecare cu un caracter deosebit, toate trei perfecte împreună: Pinot Noir în proporție de 42%, Chard..
550 lei
Ex Tax:550 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)