Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Mezeluri și cărnuri alese

Mezeluri și cărnuri alese

Bresaola 100g
Comandă telefonic
Pulpă bovină fără os,sare, sirop de glucoză, zahăr, aromă, antioxidant: ascorbat de sodium, stabilizator: difosfati, extract de ierburi aromatice, ierburi aromatice (muștar),condiment,  cultură maturare, conservant: nitrit de sodiu.Nu contine alți alergeni adaugati, dar poate contine urme de al..
160 lei
Ex Tax:160 lei
Ingrediente: Pulpă bovină fără os,sare, sirop de glucoză, zahăr, aromă, antioxidant: ascorbat de sodium, stabilizator: difosfati, extract de ierburi aromatice, ierburi aromatice (muștar),condiment,  cultură maturare, conservant: nitrit de sodiu.Nu contine alți alergeni adaugati, dar poate conti..
29 lei
Ex Tax:29 lei
Cârnăciori de buzunar – să-ţi potolească foamea oriunde ai fiAdicătelea cînd vine vreun gospodar pe la dumneata şi îi pui pe masă un pic de gustărică şi un păhărel, rapid nu să stea la tăndăleală că îi şi de treabă nu numa’ de stat la poveste. Aşa că l-am făcut cu oleacă de carne de pe pulpa vitei, ..
97 lei
Ex Tax:97 lei
Cârnaţi Ardeleneşti cu Boia, din carne adevărată, cu condimente naturale 250g
Comandă telefonic
Cârnați Ardeleneşti cu BoiaOri că-i cârnaţ iute, de-acela cu boia dulce ori cu piperiu, toţi cârnaţii nostri, de la Petry, sunt gustoşi şi sănătoşi. Asta pentru că meseria asta am învăţat-o din moşi strămoşi. Bunicu’ zâcea că decât să te-aştepte sărăcia cu masa pusă mai bine traiu bun cu cârnaţ, sla..
59 lei
Ex Tax:59 lei
Cârnaţi Ardeleneşti cu Piper, din carne adevărată, cu condimente naturale 250g
Comandă telefonic
Cârnați Ardeleneşti cu PiperOri că-i cârnaţ iute, de-acela cu boia dulce ori cu piperiu, toţi cârnaţii nostri, de la Petry, sunt gustoşi şi sănătoşi. Asta pentru că meseria asta am învăţat-o din moşi strămoşi. Bunicu’ zâcea că decât să te-aştepte sărăcia cu masa pusă mai bine traiu bun cu cârnaţ, sl..
78 lei
Ex Tax:78 lei
Cârnaţi ardeleneşti picanțiOri că-i cârnaţ iute, de-acela cu boia dulce ori cu piperiu, toţi cârnaţii nostri, de la Petry, sunt gustoşi şi sănătoşi. Asta pentru că meseria asta am învăţat-o din moşi strămoşi. Bunicu’ zâcea că decât să te-aştepte sărăcia cu masa pusă mai bine traiu bun cu cârnaţ, sla..
78 lei
Ex Tax:78 lei
Carnati Ardenlenesti cu boia 400g
Comandă telefonic
Ingrediente: Carne porc, slănină, sare, boia dulce 1 %, piper negru, usturoi granulat, dextroză, enibahar, chimion măcinat, culturi de maturare, conservant: nitrit de sodiu...
35 lei
Ex Tax:35 lei
Carnati Ardenlenesti cu piper 400g
Comandă telefonic
Ingrediente: Carne porc, slănină, sare, piper negru .7%, usturoi granulat, dextroză, antioxidanți: citrați de sodiu, nucșoară, culturi de maturare, conservant: nitrit de sodiu, acetati de sodiu...
35 lei
Ex Tax:35 lei
Carnati Ardenlenesti picanti 400g
Comandă telefonic
Ingrediente: Carne porc, slănină, sare, piper, boia iute, condimente, corector aciditate: glucono delta lactona, dextroza, potențiator de gust: monoglutamat de sodiu, antioxidant: acid eritorbic, extract de boia, extract de condimente, aroma de fum, conservant: nitrit de sodiu...
35 lei
Ex Tax:35 lei
Cârnați de casă 250g
Comandă telefonic
Cârnați de casăVine odată bunicu, Dumnezău hodină-l și zâce că-i vine a mânca ceva să fie tare dar să fie și moale, să fie uscat da să meargă și ud, să fie și plin, da și umplut. Și-mi face pișicherul cu ochiu’ și râdea cu toată gura de-i vedem până-n fundu’ gurii. Mă trage lângă dumnealui și-ncetu’..
60 lei
Ex Tax:60 lei
Cârnaţi de la nea SigmundLuarăm spata şi slana porcului, unu’ aşa de vreo trii sute de livre, drămuirăm cu sâmţ de răspundere sarea şi alte dichisuri şi le lăsarăm că mai avurăm şi alte trebi, dar aşa cam o zi, să să pătrundă. De cu dimineaţă am purces la a le toca. Mai apoi umplurăm cu grije maţul ..
78 lei
Ex Tax:78 lei
Ingrediente: Pulpă de porc mangalita(55%),pulpă porc,slănină mangalita,sare,piper,usturoi, conservanti:nitrit de sodiu...
95 lei
Ex Tax:95 lei
Afişare 1 - 12 din 43 (4 pagini)