Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Manastirea Riesling 2019, sec, 750ml

Manastirea Riesling 2019, sec, 750ml
135 lei
Fără TVA: 135 lei

Mănăstirea Rornbach de la Gitana Winery este un vin alb excepțional pentru cei care preferă vinurile extrem de seci și minerale. Un Riesling de Rhin ce a fost ținut la maturat în butoaie de stejar timp de 6 luni, Mănăstirea are o culoare galben pai cu reflexe verzui, arome intense de miere, piersică, coajă de portocale sau flori de câmp, și gust de piersici albe, cu aciditate și mineralitate intense specifice soiului. Poate fi asociat perfect cu aperitive, stridii, foie gras, sushi, ton, fructe de mare, pește gătit în sos picant sau deserturi ușoare cu piersici, citrice sau fructe exotice.


Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-35 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 60 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Ca'Marcanda Promis
!Best
Deal!
Bursting with succulent red and blue fruit, cigar wrapper, crushed flowers and herbs, and a touch of sun-warmed earth, the ’12 Promise is a sheer ..
220 lei
Fără TVA:220 lei
Cabernet Sauvignon Rose
!Best
Deal!
-36 % Comandă telefonic
Delicatețea si prospețimea Roze-ului nostru s-a obținut din mustul ravak extras din soiul de struguri Pinot Noir. Culoarea roz-somon ne îmbie să d..
25 lei 39 lei
Fără TVA:25 lei
Cameleon Pink Shiraz
!Best
Deal!
-33 %
Un vin obţinut prin vinificarea în rose a strugurilor de Shiraz, cu o aromă de căpşuni şi cu nuanţe exotice specifice soiului. Gustul este vioi şi..
29 lei 43 lei
Fără TVA:29 lei
Cameleon Red Cabernet&Merlot
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Vin rosu complex, fiecare component participand cu tipicitatea sa, Cabernet Sauvignon cu nuanta vegetala si de mure iar Merlot cu aroma de zmeura...
29 lei 48 lei
Fără TVA:29 lei
Cameleon White
!Best
Deal!
-42 % Comandă telefonic
Vin alb in care se impletesc nuantele aromatice vegetale si minerale de la Feteasca Alba cu cele florale de la Sauvignon Blanc. Gustul este echi..
25 lei 43 lei
Fără TVA:25 lei