Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Licorna Winehouse

Acest vin surprinde cu un complex de arome, de la note vegetale specifice soiurilor ce-l compun, la note de ciocolata alba, nuca de cocos, cacao, vanilie, cuisoare, scortisoara, fum, ca urmare a fermentarii si maturarii in barrique. Un vin bine structurat, cu arome bogate si postgust lung cu o compl..
109 lei
Ex Tax:109 lei
Cabernet Sauvignon demidulce, 500ml
Comandă telefonic
Vinul a avut parte de macerare și fermentație alcoolică până la 13,5% vol. alcool pe boștină, după care a fost eliminată tescovina și introduși struguri deshidratați natural de Cabernet Sauvignon , continuând astfel procesul de fermentare până la 14,8% vol. alcool cu o remanență de zaharuri de 10g/L..
42 lei
Ex Tax:42 lei
Fetească Albă Serafim
!Best
Deal!
-17 % Comandă telefonic
Miros: se evidențiază prin parfumul caracteristic de narcise și polen, prin aromele secundare de fermentație și prin nuanțe olfactive de lămâie și grapefruit. După un timp în pahar, aroma evoluează spre nuanțe de soc și mentă. Gust: echilibrat, elegant și vine în completarea mir..
29 lei 35 lei
Ex Tax:29 lei
Licorna Roze
Comandă telefonic
Un cuvée contemporan, cu o structură proaspătă și vioaie, de corpolență medie, în care Merlot-ul își arată personalitatea în aprecierea gustativă, iar Cabernet Sauvignon-u și Syrah-ul completează aroma prin nuanțe de condimente și fructe deshidratate...
38 lei
Ex Tax:38 lei
Miros: parfum vegetal, nuanțe de soc, citrice și pepene galben. Se evidențiază prin caracterul aromatic tiolic și de corpolența dată de strugurii obținuți din vii mature. Gust:bine armonizat în componentele gustative, vinul de Sauvignon blanc etalează specificul clonei Petit Sauvignon..
35 lei
Ex Tax:35 lei
Este un vin de culoare rosie intensa, cu arome de fructe rosii coapte, prune supracoapte si nuante vegetale. Dupa o perioada de la deschidere apar parfumurile de maturare in baricuri cum ar fi nuca de cocos, piper negru, scortisoara etc. Gustul este plin, de fruct, armonios, cu tanini moi si..
46 lei
Ex Tax:46 lei
SERAFIM Chardonnay
!Best
Deal!
-17 % Comandă telefonic
Un vin de culoare galben-auriu, cu nas floral (flori de primavara), fructuos (pepene galben, banane), si de unt vanilat. Gustul este armonios, complex, proaspat, iar in post gust se simte samburele de migdala sau caisa. Asocieri culinare : branzeturi putin maturate, preparate asiatice usor con..
29 lei 35 lei
Ex Tax:29 lei
Este un de culoare rosie-violacee cu arome de fructe rosii precum zmeura si visine, completate de note de baric, fum de trabuc si cocos. Gustul este echilibrat, complex si exploziv in care se simt clar componentele aromatice si cu postgust lung aromat...
46 lei
Ex Tax:46 lei
Vinul a fost gândit și creat pentru a reprezenta cât se poate de bine autenticitatea acestui soi de struguri, în vinificarea tradițională, cu zaharuri remanente direct din fermentație. Parfumul acestui vin se aseamănă foarte bine cu cel de rășina arborilor de Boswellia sacra, (tămâia tradițion..
42 lei
Ex Tax:42 lei
Licorna Winehouse este un domeniu situat în podgoria Dealu Mare, arealul viticol Tohani, cu centrul de vinificație construit în 2013 și o capacitate de prelucrare a strugurilor de 150 tone.Producatorul Licorna Winehouse are în portofoliu cinci game de vinuri, de la soiuri pure pana la asamblaje și v..
71 lei
Ex Tax:71 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)