Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Kristinus Borbirtok

Balatonboglári Chardonnay
Comandă telefonic
Crama Kristinus este situată în apropierea Lacului Balaton și se remarca prin modul de creștere biodinamic al viei. Pentru evolutia și sănătatea plantei, nu se folosesc produse chimice de niciun fel, în schimb prezenta omului este de neînlocuit. Pentru îngrijirea vitei de vie se tine cont de mai mul..
30 lei
Ex Tax:30 lei
În aparență, limpede, strălucitoare, culoare lămâie palidă, un pic verzui...
75 lei
Ex Tax:75 lei
Pădurea și terenul înclinat sunt separate de pasul fazanului..Fiecare picătură conține: Lacul Balaton, răcoarea, raze de soare și cămașă. Și ați trecut toate limitele?O privire clară, oglindită. Culoare roșie rubinie, cu un vânt cărămiziu, vâscozitate medie.Aromă pură de intensitate medie, fructe gă..
50 lei
Ex Tax:50 lei
Pinot Noir Sommelier Line
Comandă telefonic
Culoare strălucitoare și clară, cu reflexe cărămizii. Vâscozitatea și ruperea sunt de mare intensitate. Gustul de scorțișoară și cuișoare sunt de asemenea elemente puternice ale vinului. Nici un regret după nume. Un gastro-vin perfect. De recomandat cu un carpaccio de piept de pui, cu legume și pâin..
126 lei
Ex Tax:126 lei
Kristinus Piripio Rosé 2020,sec, 750ml
Comandă telefonic
KRISTINUS ROSE.   Crama Kristinus este situată în apropierea Lacului Balaton și se remarca prin modul de creștere biodinamic al viei. Pentru evolutia și sănătatea plantei, nu se folosesc produse chimice de niciun fel, în schimb prezenta omului este de neînlocuit. Pentru îngrijirea vitei de..
33 lei
Ex Tax:33 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)