Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Kerekes Tamas-Harslevelu 2016, sec, 750ml

Kerekes Tamas-Harslevelu 2016, sec, 750ml
Kerekes Tamas-Harslevelu 2016, sec, 750ml
45 lei
Fără TVA: 45 lei

Hárslevelű este un soi de struguri alb cunoscut și sub denumirile de Frunză de tei, în limba română, Lindenblättriger, în limba germană, sau Feuille de Tilleul în limba franceză. Se presupune că strugurele a originat undeva în zona Bazinului Carpatic. În prezent, cele mai notabile vinuri obținute din acest soi, provin din Ungaria, în special din zona Tokaj-Hegyalja.

Crama Kerekes Tamas se situeaza in nordul Ungariei la poalele muntilor Matra. Este un vin alb de calitate ridicata,datorita solului,terroirului bogat mineralizat,vinul are o aciditate vibranta,cu note de miere si cu note florare.

Are o culoare placuta,galben pai.Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-13 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 55 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei
Vartely Select Malbec Syrah Rose
-22 %
Vin roze demisec, produs la "Chateau Vartely", dintr-un amestec de soiuri de struguri Malbec și Syrah, cultivați în regiunea de sud a Republicii Moldo..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Taittinger Brut Reserve 750 ml
-12 %
Taittinger Brut Réserve este un blend inedit din struguri Chardonnay (40%), Pinot Meunier (55%) şi Pinot Noir, atent selectaţi din diverse podgori..
199 lei 225 lei
Fără TVA:199 lei