Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Kaiser - preparatul regal 100g

Kaiser - preparatul regal 100g
65 lei
Fără TVA: 65 lei

Kaiser, preparatul regal
Bunicu’  meu era mare pehlivan. Multe feluri de poveşti ne spunea nouă ficiorilor, pesemne să avem ţânere de minte la răţetă, că altfel ne stătea mintea numa’ la joacă. Aşa că asortez io reţeta aşa cum mi-o fo’ şi mie servită. Era un împărat hain, ce într-o sfadă cu Soarele i-o cerut dânsului să nu mai fie aşa fălos şi să nu mai vie deloc dacă nu vine şi noaptea. Auzi la el: noaptea! Aşa că tot regatul şădea în cel mai negru şi hain întuneric. Acuma şi îngâmfatul împărat o cam băgase pe mânecă că se cam uscau holdele şi se goleau hambarele şi voia a împăciui cu Soarele. Bucătarul regal i-a făcut o propunere. Să-l invite la o cină, că o să prepare el ceva de o să-l îmbuneze pe strălucitul Soare. Zis şi făcut! A luat cele mai bune bucăţi de pe pieptul porcului, o ţâpat carnea, trei nopţi şi trei zile, în saramură dichisită cu mirodenie, sare, piper şi coriandru, ca mireasma-i de neuitat să fie. Aşa de bucuros şi radios fu soarele la degustare că se-nvoi cu Împăratul să revină pe ceriu la fel ca mai ‘nainte.  Aşa vă servim şi noi, din suflet, pentru sănătatea domniilor voastre!

Ingrediente: Costiță 84%, sare, conservat: nitrit de sodiu, zaharuri, emulgatori: difosfați, trifosfați, polifosfați, agent de îngrosare: algă marină, gelifiant: clorură de potasiu,arome, antioxidant: ascorbat de sodiu, zahăr, extracte  de condimente (conține  țelina), condimente, lactat de potasiu, acetat de potasiu..

Nu contine alți alergeni adaugati, dar poate contine urme de alergeni.
Produs fiert și afumat natural.
Condiții de păstrare: +2..+5C

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

1000 de Chipuri Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc
!Best
Deal!
-27 % Comandă telefonic
Alb de Silagi
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteri..
35 lei 43 lei
Fără TVA:35 lei
Alceno Organic 5 meses
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Bodegas Alceño, o cramă de tradiție familială din 1870 situată în mijlocul apelatiei Jumilla, fiind cea mai veche cramă comercială din zonă. Crama adm..
25 lei 42 lei
Fără TVA:25 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 48 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic