Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Kaiser - preparatul regal 100g

Kaiser - preparatul regal 100g
5 lei
Fără TVA: 5 lei

Kaiser, preparatul regal
Bunicu’  meu era mare pehlivan. Multe feluri de poveşti ne spunea nouă ficiorilor, pesemne să avem ţânere de minte la răţetă, că altfel ne stătea mintea numa’ la joacă. Aşa că asortez io reţeta aşa cum mi-o fo’ şi mie servită. Era un împărat hain, ce într-o sfadă cu Soarele i-o cerut dânsului să nu mai fie aşa fălos şi să nu mai vie deloc dacă nu vine şi noaptea. Auzi la el: noaptea! Aşa că tot regatul şădea în cel mai negru şi hain întuneric. Acuma şi îngâmfatul împărat o cam băgase pe mânecă că se cam uscau holdele şi se goleau hambarele şi voia a împăciui cu Soarele. Bucătarul regal i-a făcut o propunere. Să-l invite la o cină, că o să prepare el ceva de o să-l îmbuneze pe strălucitul Soare. Zis şi făcut! A luat cele mai bune bucăţi de pe pieptul porcului, o ţâpat carnea, trei nopţi şi trei zile, în saramură dichisită cu mirodenie, sare, piper şi coriandru, ca mireasma-i de neuitat să fie. Aşa de bucuros şi radios fu soarele la degustare că se-nvoi cu Împăratul să revină pe ceriu la fel ca mai ‘nainte.  Aşa vă servim şi noi, din suflet, pentru sănătatea domniilor voastre!

Ingrediente: Costiță 84%, sare, conservat: nitrit de sodiu, zaharuri, emulgatori: difosfați, trifosfați, polifosfați, agent de îngrosare: algă marină, gelifiant: clorură de potasiu,arome, antioxidant: ascorbat de sodiu, zahăr, extracte  de condimente (conține  țelina), condimente, lactat de potasiu, acetat de potasiu..

Nu contine alți alergeni adaugati, dar poate contine urme de alergeni.
Produs fiert și afumat natural.
Condiții de păstrare: +2..+5C

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Gramma Aligote 2020,sec, 750ml
Produs Nou
Originar din Burgundia, Aligote-ul este un soi reprezentativ al cramei Gramma din Iasi. Un vin proaspat, usor floral, cu aciditate ridicata specifica ..
40 lei
Fără TVA:40 lei
Faurar Alb de Ceptura provine din zona viticola Ceptura, Dealu Mare. Faurar este un cupaj proaspat si fructat din Sauvignon Blanc, Feteasca Alba si Ri..
29 lei
Fără TVA:29 lei
Pinot Grigio, un soi ce se regaseste si in climatul nordic din Italia, regiunea Veneto, face vinuri proaspete si usor florale. Fidora Pinot Grigio est..
50 lei
Fără TVA:50 lei
Faurar Rose de Ceptura provine din zona viticola Ceptura, Dealu Mare. Este un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot de culoare rose cristalin. Gustul ..
29 lei
Fără TVA:29 lei
Pigoudet Premiere este un vin din regiunea Provence Franta dintr-un melanj de Grenache Noir, Cinsault, Cabernet Sauvignon si Syrah de o culoare roz lu..
39 lei
Fără TVA:39 lei
Miraval 2020 sec
Produs Nou
Vin Rosé Miraval Provence. Millésime 2020. Jolie-Pitt & Perrin. AOP/AOC Côtes de Provence. ..
99 lei
Fără TVA:99 lei
Un vin produs din soiul Tempranillo chiar in inima regiunii Ribera del Duero de o culoare rosu violet. Usoare note de cacao, cafea dar si fructe rosii..
63 lei
Fără TVA:63 lei
Soi autohton, Feteasca Neagra Nomad produsa de Aurelia Visinescu are o culoare rosu intens cu arome de prune uscate si cirese negre si un gust de cioc..
29 lei
Fără TVA:29 lei
Crama Ferdi, o crama boutique de numai 3ha din Dealu Mare, producator de vinuri in editie limitata, al carui Cuvee Francisc, atent realizat din soiuri..
120 lei
Fără TVA:120 lei
Un vin petillant al Cramei Carastelec realizat din Pinot Noir, cu efervescenta provenita din propria fermentare, Frizza rose este un vin lejer, de var..
35 lei
Fără TVA:35 lei
Un spumant rose delicat si rafinat al renumitului producator Ca’ di Rajo, cu note de fructe de padure, citrice si trandafir. Gust de caise cu un finis..
44 lei
Fără TVA:44 lei
Bernard Remy este un producator de champagne si pentru Cuvee Carte Blanche foloseste cele 3 soiuri clasice (Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meuniere)...
150 lei
Fără TVA:150 lei