Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

ITALIA

Allegrini Lugana Oasi Mantellina, sec, 750 ml
Comandă telefonic
Allegrini Lugana Oasi Mantellina este un vin alb sec, provenit din regiunea Lugana, situată în nordul Italiei, la granița cu regiunea Lombardia și regiunea Veneto. Acest vin este produs de celebrata casă de vinuri Allegrini, cunoscută pentru vinurile sale de înaltă calitate, care exprimă autenticita..
110,00 lei
Ex Tax:110,00 lei
Brand: Antinori
Antinori Bramasole Syrah Cortona este un vin sec de 750 ml, produs în regiunea Cortona din Italia. Este realizat din struguri de Syrah, o varietate cunoscută pentru a produce vinuri cu arome bogate și complexe. Acest vin se distinge prin note intense de fructe negre, cum ar fi căpșunele și murele, c..
160,00 lei
Ex Tax:160,00 lei
Antinori Cervaro Della Sala 2020,sec, 750ml
Comandă telefonic
Brand: Antinori
Antinori Cervaro della Sala este un vin alb sec de excepție produs de celebrata casă de vinuri Antinori din Italia. Acest vin este renumit pentru calitatea sa superioară și pentru faptul că se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vinuri albe din Italia.Anul 2020 a fost un an bun pentru pro..
415,00 lei
Ex Tax:415,00 lei
Brand: Antinori
Antinori Torcicoda este un vin produs de Marchesi Antinori, un celebru producător de vinuri din Italia. Torcicoda este un vin roșu sec care provine din regiunea Puglia din sudul Italiei. Este făcut în principal din struguri Primitivo, care este o varietate autohtonă din sudul Italiei, similară cu Zi..
120,00 lei
Ex Tax:120,00 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus la renasterea vinului din regiune. Pentru a produce un vin grandios strugurii sunt recoltati abia cand ajung la maturitate, iar mustul este lasat s..
55,00 lei
Ex Tax:55,00 lei
Brand: Antinori
Antinori Villa Antinori Bianco este un vin alb sec produs de faimoasa casă de vinuri Antinori din Italia. Acest vin reprezintă o expresie a tradiției și excelenței viticole italiene, fiind realizat dintr-o combinație de soiuri de struguri autohtone și internaționale, pentru a obține un echilibru per..
65,00 lei
Ex Tax:65,00 lei
Brand: Antinori
Antinori Villa Antinori Rosso este un alt vin produs de Marchesi Antinori, un celebru producător de vinuri din Italia. Acesta este un vin roșu sec ce provine din regiunea Toscana. Este un amestec clasic toscan, realizat din mai multe soiuri de struguri roșii, inclusiv Sangiovese, Cabernet Sauvignon,..
95,00 lei
Ex Tax:95,00 lei
Barolo Dagromis 2015
Comandă telefonic
Brand: Angelo Gaja
Barolo Dagromis 2015 este un vin roșu elegant și complex, produs în regiunea Piemont din nordul Italiei, cunoscută pentru vinurile sale de înaltă calitate, în special cele realizate din strugurii Nebbiolo. Acest vin este creat de către celebrata casă de vinuri Gaja, care are o lungă tradiție în prod..
467,00 lei
Ex Tax:467,00 lei
Be Lux Chardonnay Spumante Brut
Comandă telefonic
Brand: Ca 'di Rajo
Culoarea de galben pai cu aciditate fină și persistentă. Un spumant cu un buchet elegant, intens, proaspăt cu note de tei, fructe galbene mature, citrice, crustă de pâine și piper verde. Cu o structură bună, savoare cu note de flori albe și condimente, delicat şi persistent...
44,00 lei
Ex Tax:44,00 lei
Ca dei Frati LuganaScurtă descriere a vinului:Ca dei Frati Lugana este un vin alb italian distinctiv, produs în renumita regiune viticolă Lugana, situată în nordul Italiei, în jurul lacului Garda. Acest vin este creat de crama celebră Ca dei Frati, recunoscută pentru producția de vinuri de înaltă ca..
110,00 lei
Ex Tax:110,00 lei
Light straw yellow in color with greenish highlights, the floral and herbaceous notes first emerge to be followed by hints of white fruit complemented by pleasurable notes of citrus fruit and pineapples. The palate shows a fine balanced between structure and acidity along with a fi..
155,00 lei
Ex Tax:155,00 lei
Afişare 1 - 12 din 36 (3 pagini)