Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

HINE Triomphe 0.7 L

HINE Triomphe 0.7 L
2.999 lei
Fără TVA: 2.999 lei

Un amestec de aproximativ cincizeci de eux-de-vie exceptionale si complet maturate, produs exclusiv din struguri Grande Champagne. Acest amestec a fost creat in 1888 pentru a sarbatori triumful viticultorilor asupra Marii Frante a Vinului Francez, care a decimat podgoriile europene. Triumful este o oda a trecerii timpului care pastreaza emotia noilor inceputuri.

Este o ilustrare lichida a lui Proust in cautarea timpului pierdut, in special volumul sau final Timp redobandit. O inghititura initiala invoca o liniste respectuoasa, ca un indiciu pentru a-ti ocupa locul la teatru.

Deschiderea este timida si matasoasa, cu sugestii delicate de cedru alb si vanilie proaspata, ceea ce duce la un palat mai intens de lichior, ciocolata si mirodenii. Fructele se aduna intr-o finala lenesa de mere si prune caramelizate, prelungind ultima gura delicioasa aproape la nesfarsit.

Triumful este un ritm ondulant. Ascultati indeajuns si aproape ca puteti auzi vocea melancolica a Ninei Simone, flancata de pian si percutie.


Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-17 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 58 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei
Vartely Select Malbec Syrah Rose
-22 %
Vin roze demisec, produs la "Chateau Vartely", dintr-un amestec de soiuri de struguri Malbec și Syrah, cultivați în regiunea de sud a Republicii Moldo..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Taittinger Brut Reserve 750 ml
-12 %
Taittinger Brut Réserve este un blend inedit din struguri Chardonnay (40%), Pinot Meunier (55%) şi Pinot Noir, atent selectaţi din diverse podgori..
199 lei 225 lei
Fără TVA:199 lei