Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

GRECIA

Biblia Chora Ovilos White este un vin alb sec produs de crama Biblia Chora din Grecia, renumită pentru vinurile sale de înaltă calitate. Iată o posibilă descriere a acestui vin:Aspect vizual: Biblia Chora Ovilos White se prezintă într-o sticlă elegantă de 750 ml, iar în pahar are o culoare pală, st..
170 lei
Ex Tax:170 lei
Biblia Chora White este un vin alb produs de crama Biblia Chora din Grecia, o regiune celebră pentru vinurile sale distincte și de înaltă calitate. Iată o posibilă descriere a acestui vin:Aspect vizual: Biblia Chora White are o culoare strălucitoare și cristalină, cu nuanțe de galben pai sau verde ..
105 lei
Ex Tax:105 lei
Estate Argyros Cuvee Monsignori 2020
Comandă telefonic
Cuvee Monsignori este cea mai recenta creație a Cramei Argyros, care reprezintă în mod perfect caracteristicile terroirului unic din Santorini. Este produs din soiul Assyrtiko, cultivat în podgoriile Episkopi (180-200-240 ani) ale familiei Argyros, de peste 2 secole.Culoare sa este de lămâie, v..
215 lei
Ex Tax:215 lei
Estate Argyros Santorini este un vin alb sec produs în regiunea Santorini din Grecia de către Estate Argyros, una dintre cele mai respectate și venerate crame din zonă. Acest vin reprezintă o expresie autentică a terroir-ului unic al insulei Santorini și a soiului de struguri aspru, dar distins, cun..
130 lei
Ex Tax:130 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)