Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

GLENMORANGIE WHISKY NECTAR D'OR 0,7L

GLENMORANGIE WHISKY NECTAR D'OR 0,7L
279 lei
Fără TVA: 279 lei

Glenmorangie Whisky Nectar D'Or este un single malt scotian ce oferă o experiență distinctă și rafinată.

Aspect: Whisky-ul Nectar D'Or este caracterizat de o culoare auriu bogată și strălucitoare, evidențiind maturizarea sa în butoaie de bourbon și finisarea în butoaie de vin de Sauternes.

Arome: Glenmorangie Whisky Nectar D'Or oferă o paletă aromatică complexă și bogată. La început, veți fi întâmpinați de note dulci de miere, caramel și vanilie, provenite din maturizarea în butoaie de bourbon. Aceste arome sunt apoi completate de aromele distincte ale vinului de Sauternes, care aduc nuanțe de fructe tropicale, cum ar fi ananasul și mango-ul, îmbinându-se perfect cu mirosuri subtile de coajă de portocală și citrice.

Gust: Nectar D'Or este o experiență încântătoare. Aromele dulci și fructate se contopesc cu notele de vanilie și miere, oferind o consistență și o complexitate remarcabile. Veți putea simți, de asemenea, subtilitatea nucii de cocos și a condimentelor, care adaugă o dimensiune suplimentară acestui whisky.

Finish: Finish-ul este lung și satisfăcător, lăsând în urmă o senzație plăcută de dulceață și căldură, cu accente subtile de condimente și fructe tropicale.

Ambalaj: Whisky-ul Nectar D'Or este îmbuteliat într-o sticlă elegantă de 0,7L, cu un design clasic și rafinat, reflectând atenția la detalii și calitatea produsului.


Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Bertrando Bianco DOC Chardonnay, Friuli ,Sauvignon 2018, sec, 750ml
!Best
Deal!
-24 %
Bertrando Bianco DOC Chardonnay, Friuli, Sauvignon 2018 este un vin alb sec de calitate superioară, produs în regiunea Friuli din Italia. Acest vin co..
75 lei 99 lei
Fără TVA:75 lei
Carastelec-Vinca Theresia Riesling
!Best
Deal!
-34 %
Un vin alb al Cramei Carastelec din arealul viticol Crișana, istoric vorbind, fiind una dintre cele mai vechi zone producatoare de vin din Transil..
25 lei 38 lei
Fără TVA:25 lei
Cuvee Visan Rose 2022, sec, 750 ml
-22 %
Cuvee Vișan Rose 2022Scurtă descriere a vinului:Cuvee Vișan Rose 2022 de la Gramma este o băutură rafinată și elegantă, care emană arome delicate de f..
35 lei 45 lei
Fără TVA:35 lei
De Martino Chardonnay Tres Volcanes 2017,sec, 750ml
!Best
Deal!
-53 %
Producător: De MartinoNumele vinului: Chardonnay Tres VolcanesAnul de recoltă: 2017Tipul de vin: Sec (sau dry în engleză, ceea ce înseamnă că este un ..
85 lei 179 lei
Fără TVA:85 lei
Gere W. Rose Cuvee
-13 %
Gere W. Rose CuveeScurtă descriere a vinului: Gere W. Rose Cuvee este un vin rose deosebit, produs de crama Gere Attila Pincészet, renumită pentru vi..
28 lei 32 lei
Fără TVA:28 lei
Gramma Feteasca Regala
!Best
Deal!
-30 %
Caracteristic femeilor, este desăvârsit cu delicatețea, finețea, savoarea și eleganța specifică acestei creații. Vinul are culoare verde gălbui cu..
28 lei 40 lei
Fără TVA:28 lei
José Pariente Verdejo
-19 %
José Pariente Verdejo, SEC, 750 MLJosé Pariente Verdejo este un vin alb sec excepțional, obținut din soiul de struguri Verdejo 100%. Acest vin emblema..
48 lei 59 lei
Fără TVA:48 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-13 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 55 lei
Fără TVA:48 lei
Lechburg Pinot Noir Rose Bio 2020, sec, 750ml
-13 % Comandă telefonic
Culesul si selectia strugurilor este facut manual.Fermentarea este lenta in bazine de beton.Maturare de 5-7 luni pe drojdiile fine in cisterne de beto..
40 lei 46 lei
Fără TVA:40 lei
ROSÉ FLEURS DE VIE Rosé (Shiraz/Pinot Noir)
-19 %
Un rosé strălucitor, plin de personalitate şi eleganță care uneşte aromele de fragi cu notele exotice, uşor condimentate. Viața este un buchet de bucu..
34 lei 42 lei
Fără TVA:34 lei
THESAURUS SAUVIGNON BLANC Single Vineyard 2020, sec, 750 ml
-34 %
Se spune ca vinul este o imbratisare intr-un pahar. Sauvignon Blanc a imbratisat cu radacinile sale pamanturile Dealurilor Silagiului, creand cu a..
41 lei 62 lei
Fără TVA:41 lei