Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

GERE Attila

Brand: GERE Attila
Un Merlot clasic, cu o culoare rubinie adâncă de pe meleagurile Villány. La gust se pot observa arome de vanilie, fructe negre coapte, ciocolata neagra...
239 lei
Ex Tax:239 lei
Brand: GERE Attila
Syrah a fost recoltat din una dintre cele mai frumoase podgorii din regiunea viticolă - Konkoly din Nagyvarsány, fermentată în butoaie timp de 16 luni. Culoare roșie închisă, piper negru și cacao, arome de miere și fructe. Taninuri pline de viață, coacăze negre și vișine, urmate de mirodeniile o..
160 lei
Ex Tax:160 lei
Brand: GERE Attila
Gere Attila Cuvée 2017 este un vin sec de înaltă calitate produs în regiunea viticolă Villány din Ungaria. Acest vin este creat de Gere Attila Winery, o cramă renumită pentru vinurile sale de excepție.Cuvée este adesea un asamblaj complex de struguri, proveniți de obicei din multiple soiuri, îmbinân..
500 lei
Ex Tax:500 lei
Brand: GERE Attila
Varietatea iconică a regiunii viticole, ce a creat un stil cu adevărat unic în Villány. Vinul de top al vinotecii Gere-Weninger, care este fabricat doar din struguri proveniţi din Csillagvölgy. Este un vin extrem de bogat, profund, adânc, care arată cavalcada condimentelor și fructelor fie în nas, f..
145 lei
Ex Tax:145 lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)