Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Dom Perignon

Dom Perignon

Brand: Dom Perignon
Dom Pérignon este o marca de sampanie vintage produsa de casa sampaniei Moët & Chandon, si serveste ca sampanie de prestigiu pentru acea casa.Dom Perignon Blanc Neon este un sortiment aparte, sofisticat, cu note cosmopolite. O bautura excentrica creata pentru a anima petrecerile private ..
1.441 lei
Ex Tax:1.441 lei
Brand: Dom Perignon
Dom Perignon Blanc P2 2002 este o sampanie complexa a carei preparare a durat mai bine de 15 ani. Lichidul obtinut din struguri atent selectionati, supusi unor procese de vinificatie atent supravegheate a fost pastrat in pivnitele casei DOM Perignon pentru o perioada de un  deceniu si..
2.614 lei
Ex Tax:2.614 lei
Dom Perignon este considerat fondatorul industriei sampaniei. Dom Perignon creeaza doar vinuri de epoca acesta fiind un angajament absolut. Fiecare epoca este unica si reinterpreteaza caracterul unic al anotimpului, de aceea se folosesc doar cei mai buni struguri din cei mai exceptionali ani, facand..
1.329 lei
Ex Tax:1.329 lei
Brand: Dom Perignon
Dom Pérignon este brad-ul ales de multe personalități cunoscute la nivel mondial. Una dintre aceste personalități este Lenny Cravitz. Cântărețul și compozitorul american Lenny Cravitz este noul Director de Creație și fotograf al casei Dom Pérignon. În această colaborare, artistul explorează ..
2.099 lei
Ex Tax:2.099 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)