Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Dom Perignon

Dom Perignon

Dom Perignon Blanc 2008
-10 %
Brand: Dom Perignon
Istoria sampaniei Dom Perignon dateaza de acum 300 de ani. Dom Perignon, un calugar benedictin care se ocupa de cramele dintr-o manastire din regiunea Champagne – Franta, a perfectionat tehnica realizarii acestei bauturi, dupa care a vandut brandul lui Moet & Chandon, acestia ducand mai departe ..
899 lei 999 lei
Ex Tax:899 lei
Brand: Dom Perignon
Dom Pérignon este o marca de sampanie vintage produsa de casa sampaniei Moët & Chandon, si serveste ca sampanie de prestigiu pentru acea casa.Dom Perignon Blanc Neon este un sortiment aparte, sofisticat, cu note cosmopolite. O bautura excentrica creata pentru a anima petrecerile private ..
823 lei
Ex Tax:823 lei
Brand: Dom Perignon
Dom Perignon Blanc P2 2002 este o sampanie complexa a carei preparare a durat mai bine de 15 ani. Lichidul obtinut din struguri atent selectionati, supusi unor procese de vinificatie atent supravegheate a fost pastrat in pivnitele casei DOM Perignon pentru o perioada de un  deceniu si..
1.925 lei
Ex Tax:1.925 lei
Brand: Dom Perignon
Dom Pérignon este brad-ul ales de multe personalități cunoscute la nivel mondial. Una dintre aceste personalități este Lenny Cravitz. Cântărețul și compozitorul american Lenny Cravitz este noul Director de Creație și fotograf al casei Dom Pérignon. În această colaborare, artistul explorează ..
1.675 lei
Ex Tax:1.675 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)