Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Bernard Remy

Bernard Remy Blanc de Blancs
Comandă telefonic
Bernard Remy Blanc de Noirs
Comandă telefonic
Brand: Bernard Remy
Proprietatea ia naștere în 1968 când Bernard Remy cumpara prima sa parcela în  satul Allemant, în renumitul district Cote des Blancs aflat în regiunea Champagne. Fiind o afacere mică de familie, în primii ani de existenta, Bernard Remy a produs vinuri pe care le-a vândut doar pe plan local. Avâ..
185,00 lei
Ex Tax:185,00 lei
Brand: Bernard Remy
Bernard Remy Millésime este un șampanie brut produs de faimoasa casă de șampanie Bernard Remy din regiunea Champagne, Franța. Iată o scurtă descriere a acestui șampanie:Aspect vizual: Bernard Remy Millésime se prezintă într-o sticlă elegantă, iar în pahar are o culoare aurie strălucitoare, cu bule ..
219,00 lei
Ex Tax:219,00 lei
Brand: Bernard Remy
Bernard Remy Prestige Brut NV, sec, 750 mlBernard Remy Prestige Brut NV este o șampanie elegantă și rafinată, produsă în inima regiunii Champagne din Franța. Această șampanie de prestigiu oferă o experiență gustativă deosebită, perfectă pentru ocazii speciale sau pentru a adăuga un plus de rafinamen..
205,00 lei
Ex Tax:205,00 lei
Brand: Bernard Remy
Bernard Remy RoséDescriere produs:Bernard Remy Rosé este o șampanie rafinată, produsă de renumitul producător Champagne Bernard Remy din Franța. Această șampanie de tip brut se distinge prin culoarea sa seducătoare de zmeură și arome fructate fine, făcându-l ideal atât ca aperitiv, cât și în compani..
175,00 lei
Ex Tax:175,00 lei
Brand: Bernard Remy
Bernard Remy este un producator de champagne si pentru Cuvee Carte Blanche foloseste cele 3 soiuri clasice (Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meuniere). De o culoare aurie, cu bule persistente si fine, note usoare de citrice si miere. Cu arome discrete de briosa se asociaza perfect cu piept de rata...
150,00 lei
Ex Tax:150,00 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)