Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

FRANȚA

Balance and harmony combine together in this light and subtle champagne. Its blend is made up of Pinot Noir, Chardonnay and Pinot Meunier sourced from the very best sites of the Champagne region. It is the ideal partner to delight your guests on every occasion, both as an aperitif and throug..
299 lei
Ex Tax:299 lei
Billecart Salmon Brut Rose NV
Comandă telefonic
With its subtle and gourmet aromas, this cuvée is a reference point amongst rosé champagnes. It will be a pleasant companion to your happiest moments with its sparkling colour, its amazing finesse and its great intensity...
483 lei
Ex Tax:483 lei
Bollinger Special Cuvée este un celebru șampanie brut produs de Bollinger, o casă de șampanie de renume din regiunea Champagne a Franței. Iată o posibilă descriere a acestui șampanie:Aspect vizual: Bollinger Special Cuvée se prezintă într-o sticlă elegantă, distinctivă, cu un design clasic și sofis..
307 lei
Ex Tax:307 lei
Chateauneuf-du-Pape Le Miocène este un vin prestigios din regiunea viticolă Rhône din Franța, care poartă denumirea de origine controlată (AOC) Chateauneuf-du-Pape. Acest vin este cunoscut pentru calitatea sa excepțională și pentru faptul că reflectă terroir-ul unic al regiunii.Vinul "Le Miocène" es..
240 lei
Ex Tax:240 lei
Croix de Beaucaillou St.-Julien 2017, sec, 750ml
Comandă telefonic
Un vin rosu de provenienta din zona Medoc,Bordeaux. Merlotul in aceasta zona se cultiva pe soluri nisipoase si cu pietris, ceea ce aduce structura si prospetime acestui vin.Exista un echilibru bun, fructe de toamna moale si condimente minunate sustinute de taninuri bine asezate si delicate.Este un v..
450 lei
Ex Tax:450 lei
Domaine Virvane Bourgogne Grande Reserve Pinot Noir este un vin roșu de calitate din regiunea viticolă Bourgogne, Franța. Acesta este produs de Domaine Virvane, o cramă recunoscută pentru angajamentul său față de tradiție și pentru vinurile de înaltă calitate.Pinot Noir este una dintre cele mai nobi..
99 lei
Ex Tax:99 lei
Domaine Virvane Chablis 1er cru Montmains, 750ml
Comandă telefonic
Domaine Virvane Chablis 1er Cru Montmains este un vin alb de excepție, produs în regiunea Chablis din Burgundia, Franța. Acest vin este realizat de Domaine Virvane, o crama cu o reputație deosebită și o lungă tradiție în producția de vinuri de calitate.Montmains este una dintre cele mai cunoscute cl..
180 lei
Ex Tax:180 lei
Brand: JULES GAUTRET
Jules Gautret VSOP este un coniac fin și distins, cunoscut pentru calitatea sa superioară și gustul bogat. Acest coniac este un exemplu al tradiției și expertizei franceze în producția de băuturi spirtoase fine.Cu o sticlă de 0,7 litri, acest VSOP (Very Superior Old Pale) este un coniac de marcă, ce..
198 lei
Ex Tax:198 lei
Les Truffieres - Domaine Virvane Bourgogne Blanc
Comandă telefonic
Istoria casei Roederer incepe, de fapt, prin 1760, sub numele Dubois Pere & Fils, casa care a fost mostenita de catre Louis Roederer in 1833. Mostenitorul sau, care se numea tot Louis Roederer, a avut grija de mostenirea sa, consacrand numele companiei ca producator de calitate. Doua momente-che..
3.970 lei
Ex Tax:3.970 lei
Louis Roederer Cristal Brut Vintage 2012, 750ml
Comandă telefonic
Istoria casei Roederer incepe, de fapt, prin 1760, sub numele Dubois Pere & Fils, casa care a fost mostenita de catre Louis Roederer in 1833. Mostenitorul sau, care se numea tot Louis Roederer, a avut grija de mostenirea sa, consacrand numele companiei ca producator de calitate. Doua momente-che..
1.800 lei
Ex Tax:1.800 lei
Roederer Brut Rose este o sampanie compusa din 70% Pinot Noir si 30% Chardonnay. Pentru a obţine stilul Louis Roederer, Casa utilizează Pinot Noir din podgoriile foarte vechi care produc soiuri  de struguri foarte copti, cu o concentraţie aromatica excepţională . Louis Roederer Brut Rose se împ..
320 lei
Ex Tax:320 lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)