Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

FERNET BRANCA 1L 39%

FERNET BRANCA 1L 39%
105 lei
Fără TVA: 105 lei

LICHIOR FERNET BRANCA reprezintă o băutură spirtoasă, care face parte din categoria de lichior cremos. Cu o concentrație de 39%, această băutură provine din Italia. Lichiorul poate fi consumat pe post de digestiv, sec, în diferite preparate dulci, în rețete de cocktail și chiar și în cafea, în funcție de preferințe. În componența lichiorului intră până la 27 de ierburi aromatice unice ce oferă un gust și un miros deosebit băuturii și mai ales complex.

La nivelul parfumului, se resimte o combinație inedită de scorțișoară, șofran și ierburi aromatice. În ceea ce privește gustul, acesta este ușor amărui, dar și cu tente de caramel, mușețel, turmeric și smirnă. Finish-ul este uscat și amărui.

LICHIOR FERNET BRANCA prezintă arome deosebite, care sunt asociate cel mai adesea cu anotimpurile mai reci, în special scorțișoara și șofranul. Pe baza acestui motiv, băutura poate fi adăugată în prepararea unor ciocolate calde sau chiar vinuri fierte pentru un blend deosebit la nivelul aromelor.


Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-17 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 58 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei
Vartely Select Malbec Syrah Rose
-22 %
Vin roze demisec, produs la "Chateau Vartely", dintr-un amestec de soiuri de struguri Malbec și Syrah, cultivați în regiunea de sud a Republicii Moldo..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Taittinger Brut Reserve 750 ml
-12 %
Taittinger Brut Réserve este un blend inedit din struguri Chardonnay (40%), Pinot Meunier (55%) şi Pinot Noir, atent selectaţi din diverse podgori..
199 lei 225 lei
Fără TVA:199 lei