Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Ferdinand Cabernet Franc,sec, 750ml

Ferdinand Cabernet Franc,sec, 750ml
Hot
Ferdinand Cabernet Franc,sec, 750ml
80 lei
Fără TVA: 80 lei

Domeniul Catleya este situat în regiunea Corcova, județul Mehedinți, zonă viticolă cu un trecut foarte încărcat ce se naște  la începutul secolului XX, readus la viata în 2007 de pasiune pentru vin și dragoste de România. Crama produce vinuri de calitate atât din soiuri locale cât și din soiuri internaționale, vinuri monovarietale pentru a pune în evidenta expresivitatea fiecărui soi, dar și asamblage acolo unde condițiile climatice din anul respectiv permit realizarea cuvee-ului perfect. CATLEYA FERDINAND CABERNET FRANC este un vin roșu bine structurat realizat doar în ediție limitata, creeat în totalitate din acest soi de origine franceza, foarte bine adaptat la climatul regiunii.
Cu un corp plin si tanini catifelati, cu note de violete și arome de cireșe negre, CATLEYA FERDINAND CABERNET FRANC poate fi asociat cu carne de vânat, risotto cu trufe, dar și cu brânzeturi de tip Stilton sau Roquefort

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Avincis Negru de Dragasani
-23 %
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
59 lei 77 lei
Fără TVA:59 lei
Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 53 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
-13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei