Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Ferdinand Cabernet Franc,sec, 750ml

Ferdinand Cabernet Franc,sec, 750ml
!Best
Deal!
-26 %
Ferdinand Cabernet Franc,sec, 750ml
59 lei
80 lei
Fără TVA: 59 lei

Domeniul Catleya este situat în regiunea Corcova, județul Mehedinți, zonă viticolă cu un trecut foarte încărcat ce se naște  la începutul secolului XX, readus la viata în 2007 de pasiune pentru vin și dragoste de România. Crama produce vinuri de calitate atât din soiuri locale cât și din soiuri internaționale, vinuri monovarietale pentru a pune în evidenta expresivitatea fiecărui soi, dar și asamblage acolo unde condițiile climatice din anul respectiv permit realizarea cuvee-ului perfect. CATLEYA FERDINAND CABERNET FRANC este un vin roșu bine structurat realizat doar în ediție limitata, creeat în totalitate din acest soi de origine franceza, foarte bine adaptat la climatul regiunii.
Cu un corp plin si tanini catifelati, cu note de violete și arome de cireșe negre, CATLEYA FERDINAND CABERNET FRANC poate fi asociat cu carne de vânat, risotto cu trufe, dar și cu brânzeturi de tip Stilton sau Roquefort

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

1000 de Chipuri Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc
!Best
Deal!
-27 % Comandă telefonic
Alb de Silagi
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteri..
35 lei 43 lei
Fără TVA:35 lei
Alceno Organic 5 meses
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Bodegas Alceño, o cramă de tradiție familială din 1870 situată în mijlocul apelatiei Jumilla, fiind cea mai veche cramă comercială din zonă. Crama adm..
25 lei 42 lei
Fără TVA:25 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 48 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic