Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

FÜLEKY TOKAJI FURMINT, 750 ML

FÜLEKY TOKAJI FURMINT, 750 ML
51 lei
Fără TVA: 51 lei

Proprietatea Fuleky poarta numele celui care a înființat Prima Asociație a Viticultorilor din Tokaji, Gyorgy Fuleky. Fondata în 1998, cu o suprafață de 25 de hectare de vie în cele mai bune parcele din Tokaji, crama produce atât vinuri seci cat și faimoasele vinuri dulci din strugurii afectați de mucegaiul nobil Botrytis Cinerea. Furmint este un soi alb autohton unguresc, care are nevoie de o perioada mai lunga de coacere pentru a ajunge la potențialul său maxim. Fuleky Tokaji Dry Furmint este un vin sec, cu corp mediu, note de flori albe , arome de fagure de miere si piersici albe ce poate fi asociat cu preparate pe baza de carne de pui dar și cu un cotlet de porc asezonat cu rozmarin.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-13 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 55 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei
Vartely Select Malbec Syrah Rose
-22 %
Vin roze demisec, produs la "Chateau Vartely", dintr-un amestec de soiuri de struguri Malbec și Syrah, cultivați în regiunea de sud a Republicii Moldo..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Taittinger Brut Reserve 750 ml
-12 %
Taittinger Brut Réserve este un blend inedit din struguri Chardonnay (40%), Pinot Meunier (55%) şi Pinot Noir, atent selectaţi din diverse podgori..
199 lei 225 lei
Fără TVA:199 lei