Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Estate Argyros Cuvee Monsignori 2020

Estate Argyros Cuvee Monsignori 2020
Comandă telefonic
Estate Argyros Cuvee Monsignori 2020
215 lei
Fără TVA: 215 lei

Cuvee Monsignori este cea mai recenta creație a Cramei Argyros, care reprezintă în mod perfect caracteristicile terroirului unic din Santorini. Este produs din soiul Assyrtiko, cultivat în podgoriile Episkopi (180-200-240 ani) ale familiei Argyros, de peste 2 secole.

Culoare sa este de lămâie, verde deschis. Arome citrice, cu accent de lămâie, grapefruit, coajă de portocală, urmate de note de piersică și pere, iar la final note minerale și ceai. Un vin complex, echilibrat cu aciditate ridicată, finisaj mineral și lung. Este unul dintre vinurile care pot evolua mai mult de un deceniu. Strugurii utilizați pentru „Cuvee Monsignori”, provin din cele mai vechi podgorii ale insulei, Podgoriile Episkopi, cultivate de către familia Argyros de peste 210 ani. Denumirea vinului a fost inspirată de la „Mon Signor” sau „The Master” datorită vechimii viței de vie. Randamentul este extrem de scăzut. Podgoriile sunt lucrate cu ajutorul măgarilor iar strugurii sunt culeși și selectați manual, cu mare grijă, atât în timpul recoltei cât și al producției.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Alb de Silagi
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteri..
35 lei 43 lei
Fără TVA:35 lei
Alceno Organic 5 meses
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Bodegas Alceño, o cramă de tradiție familială din 1870 situată în mijlocul apelatiei Jumilla, fiind cea mai veche cramă comercială din zonă. Crama adm..
25 lei 42 lei
Fără TVA:25 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-35 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 60 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Ca'Marcanda Promis
!Best
Deal!
Bursting with succulent red and blue fruit, cigar wrapper, crushed flowers and herbs, and a touch of sun-warmed earth, the ’12 Promise is a sheer ..
220 lei
Fără TVA:220 lei
Cabernet Sauvignon Rose
!Best
Deal!
-36 % Comandă telefonic
Delicatețea si prospețimea Roze-ului nostru s-a obținut din mustul ravak extras din soiul de struguri Pinot Noir. Culoarea roz-somon ne îmbie să d..
25 lei 39 lei
Fără TVA:25 lei