Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

EMINENTE ROM RESERVA STICLA 0.7L

EMINENTE ROM RESERVA STICLA 0.7L
285 lei
Fără TVA: 285 lei

Eminente Rom Reserva este un rom cubanez cu o istorie îndelungată și o reputație deosebită în lumea băuturilor spirtoase.

Aspect: Romul Eminente Reserva este prezentat într-o sticlă elegantă de 0,7L, care reflectă tradiția și calitatea acestui sortiment de rom.

Arome: Eminente Rom Reserva impresionează cu o paletă complexă de arome, caracteristice romurilor cubaneze de calitate superioară. Veți întâlni note dulci și bogate de vanilie, caramel și miere, care se îmbină perfect cu nuanțele subtile de fructe tropicale, cum ar fi ananasul și mango-ul. Se pot simți și accente de condimente și lemn, care adaugă profunzime și complexitate aromei.

Gust: Eminente Reserva oferă o experiență delicată și echilibrată. Aromele dulci și fructate sunt îmbinate armonios cu notele de vanilie și caramel, creând un echilibru perfect între dulceață și complexitatea gustului. Se pot simți, de asemenea, accente subtile de lemn și mirodenii, care adaugă adâncime și caracter acestui rom.

Finish: Finish-ul este lung și plăcut, lăsând în urmă o senzație caldă și satisfăcătoare. Aromele dulci și fructate persistă pe parcursul întregii experiențe, oferind o concluzie memorabilă și rafinată.

Alte caracteristici: Romul Eminente Reserva este produs cu mare grijă și atenție la detalii, folosind cele mai bune ingrediente și tehnici tradiționale de producție. Este un rom premium, potrivit pentru momentele de relaxare și pentru a fi savurat alături de prieteni sau în timpul unor ocazii speciale.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Bertrando Bianco DOC Chardonnay, Friuli ,Sauvignon 2018, sec, 750ml
!Best
Deal!
-24 %
Bertrando Bianco DOC Chardonnay, Friuli, Sauvignon 2018 este un vin alb sec de calitate superioară, produs în regiunea Friuli din Italia. Acest vin co..
75 lei 99 lei
Fără TVA:75 lei
Carastelec-Vinca Theresia Riesling
!Best
Deal!
-32 %
Un vin alb al Cramei Carastelec din arealul viticol Crișana, istoric vorbind, fiind una dintre cele mai vechi zone producatoare de vin din Transil..
25 lei 37 lei
Fără TVA:25 lei
Cuvee Visan Rose 2022, sec, 750 ml
-22 %
Cuvee Vișan Rose 2022Scurtă descriere a vinului:Cuvee Vișan Rose 2022 de la Gramma este o băutură rafinată și elegantă, care emană arome delicate de f..
35 lei 45 lei
Fără TVA:35 lei
De Martino Chardonnay Tres Volcanes 2017,sec, 750ml
!Best
Deal!
-53 %
Producător: De MartinoNumele vinului: Chardonnay Tres VolcanesAnul de recoltă: 2017Tipul de vin: Sec (sau dry în engleză, ceea ce înseamnă că este un ..
85 lei 179 lei
Fără TVA:85 lei
Gere W. Rose Cuvee
-13 %
Gere W. Rose CuveeScurtă descriere a vinului: Gere W. Rose Cuvee este un vin rose deosebit, produs de crama Gere Attila Pincészet, renumită pentru vi..
28 lei 32 lei
Fără TVA:28 lei
Gramma Feteasca Regala
!Best
Deal!
-30 %
Caracteristic femeilor, este desăvârsit cu delicatețea, finețea, savoarea și eleganța specifică acestei creații. Vinul are culoare verde gălbui cu..
28 lei 40 lei
Fără TVA:28 lei
José Pariente Verdejo
-19 %
José Pariente Verdejo, SEC, 750 MLJosé Pariente Verdejo este un vin alb sec excepțional, obținut din soiul de struguri Verdejo 100%. Acest vin emblema..
48 lei 59 lei
Fără TVA:48 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-13 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 55 lei
Fără TVA:48 lei
Lechburg Pinot Noir Rose Bio 2020, sec, 750ml
-13 % Comandă telefonic
Culesul si selectia strugurilor este facut manual.Fermentarea este lenta in bazine de beton.Maturare de 5-7 luni pe drojdiile fine in cisterne de beto..
40 lei 46 lei
Fără TVA:40 lei
ROSÉ FLEURS DE VIE Rosé (Shiraz/Pinot Noir)
-19 %
Un rosé strălucitor, plin de personalitate şi eleganță care uneşte aromele de fragi cu notele exotice, uşor condimentate. Viața este un buchet de bucu..
34 lei 42 lei
Fără TVA:34 lei
THESAURUS SAUVIGNON BLANC Single Vineyard 2020, sec, 750 ml
-34 %
Se spune ca vinul este o imbratisare intr-un pahar. Sauvignon Blanc a imbratisat cu radacinile sale pamanturile Dealurilor Silagiului, creand cu a..
41 lei 62 lei
Fără TVA:41 lei