Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

DON RAMON PLATINUM PLATA 0.7L 35

DON RAMON PLATINUM PLATA 0.7L 35
365 lei
Fără TVA: 365 lei

Tequila Don Ramon Platinum Plata este o tequila premium mexicană, cunoscută pentru calitatea sa superioară și pentru gustul său proaspăt și vibrant. Iată o descriere a acestei tequila:

  1. Originea și tradiția: Tequila Don Ramon este produsă în Mexic, în regiunea Jalisco, unde se află majoritatea plantațiilor de agave albastru. Această zonă este renumită pentru producția de tequila de înaltă calitate și respectă tradițiile seculare ale producției de tequila.

  2. Procesul de producție: Don Ramon Platinum Plata este obținută din suc proaspăt de agave albastru, care este fermentat și distilat pentru a produce un lichid pur și clar. Această tequila nu este maturată în butoaie de lemn, permițându-i să păstreze aromele proaspete și vibrante ale agavei.

  3. Arome și gusturi: Tequila Don Ramon Platinum Plata se remarcă prin aromele sale proaspete și intense de agave, cu note subtile de citrice, ierburi proaspete și piper alb. Gustul său este moale și rotund, cu un echilibru perfect între dulceața agavei și o ușoară picătură.

  4. Versatilitatea consumului: Don Ramon Platinum Plata poate fi savurată neat pentru a-i aprecia aromele fine și echilibrate, sau poate fi utilizată în prepararea de cocktailuri clasice, precum Margarita, Paloma sau Tequila Sunrise. De asemenea, se potrivește de minune și ca aperitiv sau digestiv.

  5. Ambalajul și prezentarea: Tequila Don Ramon Platinum Plata este prezentată într-o sticlă elegantă de 0,7 litri, cu o etichetă distinctivă care reflectă calitatea și prestigiul brandului Don Ramon. Ambalajul său premium completează experiența de degustare exclusivă.

  6. Reputația și recunoașterea: Don Ramon Platinum Plata a câștigat aprecierea cunoscătorilor și iubitorilor de tequila pentru gustul său proaspăt și vibrant, precum și pentru calitatea sa superioară și atenția la detalii în procesul de producție.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Bertrando Bianco DOC Chardonnay, Friuli ,Sauvignon 2018, sec, 750ml
!Best
Deal!
-24 %
Bertrando Bianco DOC Chardonnay, Friuli, Sauvignon 2018 este un vin alb sec de calitate superioară, produs în regiunea Friuli din Italia. Acest vin co..
75 lei 99 lei
Fără TVA:75 lei
Carastelec-Vinca Theresia Riesling
!Best
Deal!
-32 %
Un vin alb al Cramei Carastelec din arealul viticol Crișana, istoric vorbind, fiind una dintre cele mai vechi zone producatoare de vin din Transil..
25 lei 37 lei
Fără TVA:25 lei
Cuvee Visan Rose 2022, sec, 750 ml
-22 %
Cuvee Vișan Rose 2022Scurtă descriere a vinului:Cuvee Vișan Rose 2022 de la Gramma este o băutură rafinată și elegantă, care emană arome delicate de f..
35 lei 45 lei
Fără TVA:35 lei
De Martino Chardonnay Tres Volcanes 2017,sec, 750ml
!Best
Deal!
-53 %
Producător: De MartinoNumele vinului: Chardonnay Tres VolcanesAnul de recoltă: 2017Tipul de vin: Sec (sau dry în engleză, ceea ce înseamnă că este un ..
85 lei 179 lei
Fără TVA:85 lei
Gere W. Rose Cuvee
-13 %
Gere W. Rose CuveeScurtă descriere a vinului: Gere W. Rose Cuvee este un vin rose deosebit, produs de crama Gere Attila Pincészet, renumită pentru vi..
28 lei 32 lei
Fără TVA:28 lei
Gramma Feteasca Regala
!Best
Deal!
-30 %
Caracteristic femeilor, este desăvârsit cu delicatețea, finețea, savoarea și eleganța specifică acestei creații. Vinul are culoare verde gălbui cu..
28 lei 40 lei
Fără TVA:28 lei
José Pariente Verdejo
-19 %
José Pariente Verdejo, SEC, 750 MLJosé Pariente Verdejo este un vin alb sec excepțional, obținut din soiul de struguri Verdejo 100%. Acest vin emblema..
48 lei 59 lei
Fără TVA:48 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-13 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 55 lei
Fără TVA:48 lei
Lechburg Pinot Noir Rose Bio 2020, sec, 750ml
-13 % Comandă telefonic
Culesul si selectia strugurilor este facut manual.Fermentarea este lenta in bazine de beton.Maturare de 5-7 luni pe drojdiile fine in cisterne de beto..
40 lei 46 lei
Fără TVA:40 lei
ROSÉ FLEURS DE VIE Rosé (Shiraz/Pinot Noir)
-19 %
Un rosé strălucitor, plin de personalitate şi eleganță care uneşte aromele de fragi cu notele exotice, uşor condimentate. Viața este un buchet de bucu..
34 lei 42 lei
Fără TVA:34 lei
THESAURUS SAUVIGNON BLANC Single Vineyard 2020, sec, 750 ml
-34 %
Se spune ca vinul este o imbratisare intr-un pahar. Sauvignon Blanc a imbratisat cu radacinile sale pamanturile Dealurilor Silagiului, creand cu a..
41 lei 62 lei
Fără TVA:41 lei