Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Domeniul Coroanei Segarcea

Domeniul Coroanei Segarcea se intinde peste un teritoriu binecuvantat, cu sol aspru si soare arzator, ca intr-un amestec pretios de natura si caracter uman. Datorita asezarii pe paralela 44 – paralela de aur a vinurilor – podgoria de la Segarcea beneficiaza de 1.440 de ore de soare pe parcursul ciclului vegetativ, fiind astfel considerata „patrie a Cabernetului”.

In septembrie 2010, Domeniul Coroanei Segarcea a primit titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, incununand astfel o traditie de 125 de ani de legaturi comerciale cu Casele Regale din Europa.

Primul vin romanesc realizat 100% din soiul Marselan, plantat in premiera in viile de la Segarcea in 2005. Pentru acest vin, productia a fost limitata la 6 tone de struguri per hectar, pentru a asigura un extract deosebit. Arome de gem de capsune, zmeura, afine, tabac, condimente, cacao, ciocolata c..
96,00 lei
Ex Tax:96,00 lei
Simfonie este un vin rosu sec cupajat din opt soiuri Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Cabernet Franc, Touriga Nacional, Feteasca Neagra, Syrah si Marcelan. Aceste opt soiuri, in asamblaj, compun o armonie supla si puternica. Acordata precum notele muzicale cu un buchet sau cu o simfonie, ele ..
104,00 lei
Ex Tax:104,00 lei
La o uşoară aerare vinul Domeniul Coroanei Vardo Puterea Vantului explodează în zeci de arome, cu senzații dulci. Domeniul Coroanei Vardo Puterea Vantului este un vin sec, cu taninurile bine integrate care dau corpului intensitate și rotunjime. Acest vin Domeniul Coroanei Vardo Adierea Vantului este..
48,00 lei
Ex Tax:48,00 lei
Domeniul Coroanei Segarcea este unul din cele 12 Domenii ale Statului care au fost trecute în administrarea Casei Regale la 1884 și care a avut o influenta majora în dezvoltarea agriculturii și a economiei românești. Din fondurile câștigate prin exploatarea acestor Domenii, Casa Regala a finanțat în..
48,00 lei
Ex Tax:48,00 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)