Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Domaine Catleya

 Domeniul Catleya este situat în regiunea Corcova din România. Regiunea are un trecut bogat. In plină perioadă de Belle Époque, printul Anton Bibescu, Marcel Proust și prietenii lor degustau la Paris vinurile de Corcova, în timp ce evocau florile de păr din acel loc mitic..

Pe domeniul Catleya au fost plantate următoarele soiuri de struguri: Merlot, Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Syrah, Fetească Neagră, Fetească Regală, Fetească Albă. Aceste soiuri nobile au parte la Corcova de toate condițiile necesare pentru a-și releva potențialul..
 Corcova are parte de un climat continental perfect adaptat producției de struguri de înaltă calitate. .

Epopée alb 2019 este un vin obținut din Fetească Regală. Are o culoare galben iasomie cu reflexii aurii. Nasul e dominat de flori de primăvară, miere, vanilie, pere și nuci proaspete. Aciditatea peste medie, specifică soiului, e însoțită de un atac suplu, floral, și apoi de ..
90 lei
Ex Tax:90 lei
Catleya Epopee Rosu 2017,sec, 750ml
Comandă telefonic
Este un vin obținut din Cabernet Sauvignon și  Merlot. Are o culoare roșu granat intensă, foarte închisă.Nasul este unul elegant, cu un buchet de fructe coapte (prune, cireșe), note afumate și de condimente (lemn dulce, cuișoare).Gustul este plin, lung și bine echilibrat, datorită prezenței uno..
107 lei
Ex Tax:107 lei
De un galben pal, culoarea paiului, luminos și strălucitor, Freamăt alb este un cupaj de Fetească Albă (55%) și Fetească Regală (45%).Te întâmpină cu un nas fructat, cu arome de piersică, salcâm și citrice foarte coapte.Corpul este rotund, plin, cu o aciditate echilibrată, care lasă impres..
37 lei
Ex Tax:37 lei
Acest vin este un cupaj de Syrah (60%) și Cabernet Sauvignon (40%). Acest vin întâmpină cu arome proaspete, fructate, pentru ca apoi să încânte cu aciditate plăcută și gust elegant, persistent, cu note de fragi și piersici...
37 lei
Ex Tax:37 lei
Este un cupaj de Cabernet Sauvignon (44%), Merlot (41%) și Syrah (15%). Este un vin bogat, puternic și elegant, în același timp. Cu o culoare intensă rubinie spre brună, amintind de vișina putredă, vinul prezintă un buchet cu note de cireșe coapte. Textura rotundă, fină, catifelată, cu taninuri echi..
43 lei
Ex Tax:43 lei
Acest vin este realizat din struguri Cabernet Franc și are o culoare roșu-violet, un corp rotund cu taninuri echilibrate, specifice soiului, completate și rotunjite de timpul petrecut în baricuri. Aromele sale complexe variază într-un spectru larg, de la cireșe și coacăze negre, ..
61 lei
Ex Tax:61 lei
Catleya Perfect Simplu,Feteasca Neagra 2018,sec, 750ml
Comandă telefonic
Acest vin este realizat din struguri Fetească Neagră (prima Fetească Neagră a cramei Catleya), e de un roșu cu tente de magenta și are un corp elegant, echilibrat de timpul petrecut în baricuri de stejar românesc. Regăsim atât arome florale și fructate - violetă, zmeură - cât și pe cele specifice so..
61 lei
Ex Tax:61 lei
Ferdinand Cabernet Franc,sec, 750ml
!Best
Deal!
-26 %
Domeniul Catleya este situat în regiunea Corcova, județul Mehedinți, zonă viticolă cu un trecut foarte încărcat ce se naște  la începutul secolului XX, readus la viata în 2007 de pasiune pentru vin și dragoste de România. Crama produce vinuri de calitate atât din soiuri locale cât și di..
59 lei 80 lei
Ex Tax:59 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)