Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Dom Perignon Blanc NEON, 750ml

Dom Perignon Blanc NEON, 750ml
1.917 lei
Fără TVA: 1.917 lei

Dom Pérignon este o marca de sampanie vintage produsa de casa sampaniei Moët & Chandon, si serveste ca sampanie de prestigiu pentru acea casa.

Dom Perignon Blanc Neon este un sortiment aparte, sofisticat, cu note cosmopolite. O bautura excentrica creata pentru a anima petrecerile private exclusiviste. Ca lichidul din interior si ambalajul este conceput pentru a intriga: simplu si in acelasi timp sofisticat, cu eticheta ce lumineaza in intuneric.Caracteristicile lui Dom Perignon Blanc Neon sunt exceptionale, insa ca in cazul altor sampanii ce poarta amprenta casei Moet si acesta este influentat de anul de recoltare a strugurilor.

Aromele rafinate dezvoltate sunt o consecinta directa a timpului de recoltare si a proceselor de vinificatie la care sunt supusi.In fiecare pahar se dezvolta un complex aromatic inedit, o poveste de vara senzuala.

Spuma fina formata si perlele sidefate ce se ridica ofera un plus de senzualitate acestei bauturi cosmopolite. Culoare galben pai cu reflexii stralucitoare completeaza caracteristicile aromatice ale sampaniei. Experienta oferita este unica, originala dominata de note proaspete si aromate, variate. Daca simtul olfactiv este intrigat de notele senzuale de fructe zemoase si cele delicate de flori, gura este invaluita de arome proaspete de citrice.


Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

1000 de Chipuri Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc
!Best
Deal!
-27 % Comandă telefonic
Alb de Silagi
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteri..
35 lei 43 lei
Fără TVA:35 lei
Alceno Organic 5 meses
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Bodegas Alceño, o cramă de tradiție familială din 1870 situată în mijlocul apelatiei Jumilla, fiind cea mai veche cramă comercială din zonă. Crama adm..
25 lei 42 lei
Fără TVA:25 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 48 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic