Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Diamond- Busuioaca de Averesti 2020, demidulce, 750ml

Diamond- Busuioaca de Averesti 2020, demidulce, 750ml
Diamond- Busuioaca de Averesti 2020, demidulce, 750ml
51 lei
Fără TVA: 51 lei

Centrul Viticol Averesti este situat în podgoria Huși în Nord-Estul României, care cultiva soiuri românești vechi renăscute precum Zghihara sau Busuioaca dar și soiuri franțuzești cum ar fi Merlot, Cabernet Sauvignon sau Aligote. Existã dovezi scrise precum ca vita de vie a fost cultivata aici de mii de ani. Busuioaca de Averesti este considerată una dintre bijuteriile patrimoniului național, fiind capabilă sa producă vinuri suave cu o prospețime și intensitate caracteristica acestui soi. BUSUIOACA DE AVERESTI DIAMOND este un vin rosé produs din struguri atent selecționați și răciți înainte de presare tocmai pentru a scoate în evidenta tipicitatea acestui soi. In urma fermentarii la temperaturã controlată, rezultã un vin elegant, cu arome de busuioc și note florale, ușor condimentat cu arome delicate de petale de trandafir ce poate fi consumat alături de prieteni, muzica și dans.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Grüner Veltliner Klassik
Hot -23 %
Crama Weinrieder este situată în centrul celei mai mari regiuni viticole din Austria, Weinviertel și se remarca prin vinuri realizate din soiurile Gru..
34 lei 44 lei
Fără TVA:34 lei
HAR Cabernet Sauvignon&Syrah Rose 2019, sec, 750ml
Hot -14 %
Este predecesorul celui mai bun vin rose romanesc numit de  Gault & Millau in 2018.Temperatura optima,recomandata pentru servire este  l..
30 lei 35 lei
Fără TVA:30 lei
La Salina Pinot Noir
-13 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 55 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
Rose Zweigelt & Pinot Noir
-17 %
O premiera în Romania. Nasul este imediat recunoscut, specific, cu miros de zmeura si cirese, pe bolta palatina se simte inconfundabil specificul ..
29 lei 35 lei
Fără TVA:29 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-13 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 48 lei
Fără TVA:42 lei