Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Davino

Brand: Davino
Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai bune parcele, urmata de selec]ie finala la banda de sortare, in crama. Cele trei soiuri care intra in sortiment sunt vinificate separat. Tehnologia de vinificatie de tip preponderent reductiv este orientata in pastrarea aromelor va..
92 lei
Ex Tax:92 lei
Brand: Davino
Se produce numai în anii favorabili. Cele trei soiuri care intrã în sortiment sunt vinificate separat. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie în rosu: clasicã pe bostinã, în vase mici de inox la 22-26 °C. Cabernet Sauvignon – timp de 17 zile,..
266 lei
Ex Tax:266 lei
Davino Domaine Ceptura Rose
-14 %
Brand: Davino
Acest vin se produce numai în anii favorabili, din struguri care provin din cele mai bune parcele de Merlot şi Cabernet Sauvignon. Stabilirea momentului optim de recoltare şi selecţia calitativă urmăresc exprimarea nuanţelor de fruct caracteristice unei maturităţi depline. Strugurii sunt des..
68 lei 79 lei
Ex Tax:68 lei
Brand: Davino
Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din parcelele cele mai valoroase, vita de vie avand o varsta medie de circa 37-40 ani. Cele trei soiuri care intra in sortiment sunt vinificate separat. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in..
122 lei
Ex Tax:122 lei
Brand: Davino
Davino Flamboyant este considerat de catre multi degustatori ca fiind unul dintre cele mai bune vinuri produse in Romania in ultimii ani.Se produce numai in anii de exceptie prin culesul  selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Ne..
191 lei
Ex Tax:191 lei
Brand: Davino
Vinul Flamboyant se produce numai in anii favorabili, prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 37 - 40 de ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. ..
422 lei
Ex Tax:422 lei
Brand: Davino
Cupaj de Sauvignon Blanc si Feteasca Alba, Iacob pastreaza aromele acestor struguri de soi romanesc. Pe langa, aromele florale, minerale si acide se fac simtite odata cu prima inghititura, carora li se alatura note subtile de citrice si corcoduse zemoase. Este un vin elegant, fin, potrivit o..
53 lei
Ex Tax:53 lei
Brand: Davino
Soiurile sunt vinificate separat printr-o tehnologie menajata de prelucrare, de la strugure si pânå la vinul îmbuteliat. Obiectivul avut in vedere urmareste exprimarea si pastrarea aromelor primare varietale tipice fiecarui soi în parte si completarea acestora cu note fermentative elegante s..
46 lei
Ex Tax:46 lei
Brand: Davino
Culoare rubinie- violacee. Buchet cald, volatil, cu alcool destul de evident. Arome de lemn afumat, fructe rosii coapte si intense. Tanini duri, intepatori, corp dens, final puternic...
58 lei
Ex Tax:58 lei
Brand: Davino
Vin rosu, sec, cu arome intense si complexe, cu nuante de piper si cafea, completat cu arome de fructe rosii de padure si lemn de stejar.Gust amplu si ferm, cu o panta lunga ce acopera toate nivelele senzoriale, echilibrat si armonios structurat, final persistent.Va recomandam sa asociati acest ..
342 lei
Ex Tax:342 lei
Brand: Davino
Un vin rosu rubiniu intens cu reflexe purpurii. Buchet intens si persistent, condimentat cu note de piper verde, fructe uscate si cafea.Gust amplu, cu o evolutie ce acopera toate nivelele senzoriale, echilibrat si armonios structurat, cu final persistent si tanini elaborați...
29 lei
Ex Tax:29 lei
Brand: Davino
Evolutie impresionanta fata de momentul de lansare unidirectional si prea fructat. Acum intra pe fagasul care l-a consacrat, depasindu-se pe el insusi (fata de precedentele 3 vintageuri), prin notele afumate insotite de unele sobre, vegetale, lemn, ierburi, fructul venind doar in faza gustat..
108 lei
Ex Tax:108 lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)