Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Davino

Brand: Davino
Este un vin alb suav,foarte lejer,foarte fin, produs din Feteasca Alba...
80 lei
Ex Tax:80 lei
Brand: Davino
Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai bune parcele, urmata de selec]ie finala la banda de sortare, in crama. Cele trei soiuri care intra in sortiment sunt vinificate separat. Tehnologia de vinificatie de tip preponderent reductiv este orientata in pastrarea aromelor va..
105 lei
Ex Tax:105 lei
Davino Domaine Ceptura Magnum
Comandă telefonic
Brand: Davino
Se produce numai în anii favorabili. Cele trei soiuri care intrã în sortiment sunt vinificate separat. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie în rosu: clasicã pe bostinã, în vase mici de inox la 22-26 °C. Cabernet Sauvignon – timp de 17 zile,..
286 lei
Ex Tax:286 lei
Brand: Davino
Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din parcelele cele mai valoroase, vita de vie avand o varsta medie de circa 37-40 ani. Cele trei soiuri care intra in sortiment sunt vinificate separat. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in..
175 lei
Ex Tax:175 lei
Davino Flamboyant Magnum
Comandă telefonic
Brand: Davino
Vinul Flamboyant se produce numai in anii favorabili, prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 37 - 40 de ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. ..
505 lei
Ex Tax:505 lei
Brand: Davino
Aflata la paralela 45, podgoria Dealu Mare ne dezvăluie una dintre cele mai renumite crame din aceasta zona, Davino. Crama Davino produce vinuri liniștite din atât din soiuri autohtone cât și din soiuri internaționale, fie monovarietale sau asamblaje. Iacob Alb este un vin alb proaspăt obținut din S..
60 lei
Ex Tax:60 lei
Brand: Davino
Soiurile sunt vinificate separat printr-o tehnologie menajata de prelucrare, de la strugure si pânå la vinul îmbuteliat. Obiectivul avut in vedere urmareste exprimarea si pastrarea aromelor primare varietale tipice fiecarui soi în parte si completarea acestora cu note fermentative elegante s..
55 lei
Ex Tax:55 lei
Brand: Davino
Culoare rubinie- violacee. Buchet cald, volatil, cu alcool destul de evident. Arome de lemn afumat, fructe rosii coapte si intense. Tanini duri, intepatori, corp dens, final puternic...
70 lei
Ex Tax:70 lei
Brand: Davino
Vin rosu, sec, cu arome intense si complexe, cu nuante de piper si cafea, completat cu arome de fructe rosii de padure si lemn de stejar.Gust amplu si ferm, cu o panta lunga ce acopera toate nivelele senzoriale, echilibrat si armonios structurat, final persistent.Va recomandam sa asociati acest ..
500 lei
Ex Tax:500 lei
Brand: Davino
Aflata la paralela 45, podgoria Dealu Mare ne dezvăluie una dintre cele mai renumite crame din aceasta zona, Davino. Crama Davino produce vinuri liniștite atât din soiuri autohtone cât și din soiuri internaționale, fie monovarietale sau asamblaje. FAURAR ROSU DE CEPTURA este un vin roșu-rubiniu inte..
38 lei
Ex Tax:38 lei
Brand: Davino
Se produce din 100% Feteasca Neagra.Tehnologia este orientata spre obtinerea unui vin suplu dar in acelasi timp bine structurat, cu un caracter de soi bine exprimat si o corpolenta peste medie. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica ..
120 lei
Ex Tax:120 lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)