Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Dagon Clan

CLAR Feteasca Alba
!Best
Deal!
-17 %
Brand: Dagon Clan
Struguri din soiul Fetească Albă dintr-o vie veche de 40 de ani împreună cu un complement de Sauvignon Blanc au fost culeși de mână în dimineața zilei de 6 Septembrie. După o presare lejeră, mustul a fermentat parțial în butoaie noi de stejar românesc.Clar are o strălucire aurie-smarald, cu ..
40,00 lei 48,00 lei
Ex Tax:40,00 lei
CLESTAR Feteasca Regala&Feteasca Alba
!Best
Deal!
-24 %
Brand: Dagon Clan
Produs din struguri amestecati de feteasca alba si feteasca regala dintr-o vie veche de 50 de ani. Fara drojdii selectionate, ca de altfel toate vinurile Dagon, a iesit demi-sec. Dar nu va ingrijorati. Este foarte fresh, corpolent, rotund si aromat...
29,00 lei 38,00 lei
Ex Tax:29,00 lei
Brand: Dagon Clan
Dagon Estate Clearstone 2019Dagon Estate Clearstone 2019 este un vin alb sec excepțional, originar din România. Acest vin reflectă terroir-ul unic și măiestria vinificatorilor de la Dagon Estate, oferind o experiență gustativă complexă și memorabilă.Detalii produs:Producător: Dagon EstateȚară: Român..
99,00 lei
Ex Tax:99,00 lei
Brand: Dagon Clan
Dagon Estate Last Barrel Pinot Noir 2022, sec, 750 mlScurtă descriere a vinului: Dagon Estate Last Barrel Pinot Noir 2022 este un vin roșu sec de excepție, provenit din regiunea faimoasă Dealu Mare din România. Acest Pinot Noir este un exemplu de eleganță și complexitate, rezultat al unui proces de..
80,00 lei
Ex Tax:80,00 lei
Brand: Dagon Clan
 Strugurii acestui vin obârșesc dintr-o parte înaltă și nisipoasă a viei vechi de Fetească Neagră numită popular “La Nisip”. Randamentul natural redus de mai puțin de trei tone la hectar produce boabe mici, intens aromate. Aceștia sunt cei mai valoroși struguri ai viei noastre și vinuri..
270,00 lei
Ex Tax:270,00 lei
Brand: Dagon Clan
Dagon Clan Jar strălucește roșu-purpuriu din pahare și respiră arome intense de vișine și fructe de pădure. Elegant, cu tanini fini și un gust care rămâne îndelung în gură, vinul poate fi băut atât imediat, însoțit cu brânzeturi fine, cât și păstrat la învechire câțiva ani...
45,00 lei
Ex Tax:45,00 lei
Brand: Dagon Clan
JAR SR CS & Merlot & Feteasca NeagraScurtă descriere a vinului:JAR SR CS & Merlot & Feteasca Neagra este un vin roșu sec, descris adesea ca un „Bordeaux românesc” datorită combinației corpolente și taninoase a celor trei soiuri de struguri: Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neag..
48,00 lei
Ex Tax:48,00 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)