Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Cuvee de Averesti Nativus, demisec, 750ml

Cuvee de Averesti Nativus, demisec, 750ml
44 lei
Fără TVA: 44 lei

Cuvee de Averesti Nativus este un vin românesc produs de Crama Averesti, situată în zona viticolă Moldova din România. "Nativus" este un termen care sugerează că acest vin este un produs al terroir-ului și al tradițiilor locale.

Denumirea "demisec" indică faptul că acest vin are un nivel moderat de dulceață, fiind mai dulce decât un vin sec, dar nu atât de dulce precum unul dulce. Acest lucru poate face ca vinul să fie mai plăcut și mai ușor de băut pentru unii consumatori, fără a fi prea dulce.

Cuvee de Averesti Nativus poate fi realizat dintr-un amestec de soiuri de struguri, incluzând probabil soiuri autohtone românești, cum ar fi Fetească Albă sau Fetească Regală, precum și soiuri internaționale, cum ar fi Chardonnay sau Sauvignon Blanc, în funcție de preferințele producătorului și de rețeta specifică.

Este posibil să aibă arome de fructe proaspete și florale, precum și o aciditate moderată care îl face potrivit pentru a fi savurat alături de mâncăruri ușoare sau ca aperitiv. Fiind un vin demisec, poate oferi o plăcere dulce, dar în același timp răcoritoare, fiind potrivit pentru o varietate de ocazii.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Alb de Silagi
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteri..
35 lei 43 lei
Fără TVA:35 lei
Alceno Organic 5 meses
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Bodegas Alceño, o cramă de tradiție familială din 1870 situată în mijlocul apelatiei Jumilla, fiind cea mai veche cramă comercială din zonă. Crama adm..
25 lei 42 lei
Fără TVA:25 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-35 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 60 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Ca'Marcanda Promis
!Best
Deal!
Bursting with succulent red and blue fruit, cigar wrapper, crushed flowers and herbs, and a touch of sun-warmed earth, the ’12 Promise is a sheer ..
220 lei
Fără TVA:220 lei
Cabernet Sauvignon Rose
!Best
Deal!
-36 % Comandă telefonic
Delicatețea si prospețimea Roze-ului nostru s-a obținut din mustul ravak extras din soiul de struguri Pinot Noir. Culoarea roz-somon ne îmbie să d..
25 lei 39 lei
Fără TVA:25 lei