Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Crama Lechburg

Vinul are o culoare aurie elegantă. Aromele care predomină sunt zeama de lămâie, struguri proaspeți, miere și mosc.Gustul este tentant cu note de șerbet de fructe și condimente, aparenta dulceață fiind plăcut contrabalansată de aciditatea și prospețimea caracteristice vinurilor de Lechința. Vinul tr..
55,00 lei
Ex Tax:55,00 lei
Chardonnay este un soi alb, internațional, cultivat în toate arealele viticole ale lumii. În zilele noastre se produc mari cantități de vin din acest soi și în cele mai îndepărtate locuri ale lumii. Ampla varietate de componente aromatice reiese in mod diferit  in funcție de terenul și ..
55,00 lei
Ex Tax:55,00 lei
Gewürztraminer de la crama Lechburg este un vin organic produs în România, adică viile nu au văzut urmă de pesticid sau îngrășământ chimic la viața lor. Vinul produs din struguri de gewurztraminer culeși manual are în miros arome de scorțișoară, trandafir, coajă de portocală și cuișoare. Gus..
55,00 lei
Ex Tax:55,00 lei
LECHBURG - Pinot Gris OrganicVin alb sec Lechburg Pinot Gris Organic, produs în inima Transilvaniei, la poalele Carpaților, în renumita regiune viticolă Lechința. Această zonă este cunoscută pentru influențele viticole germane, transmise de sașii care au continuat tradițiile vinicole ale strămoșilor..
55,00 lei
Ex Tax:55,00 lei
Un roze facut din struguri albi Pinot Gris, elegant si discret, cu aciditate bine definita si arome racoritoare de capsuni, cirese amare si trandafiri insotite de note de merisoare uscate in finalul proaspat. Se potriveste cu salate, mancaruri usoare pe baza de legume si carne fripta, sosuri..
45,00 lei
Ex Tax:45,00 lei
E soiul care cere mare măiestrie și un climat potrivit pentru a produce vinuri deosebite. Pinot noir este sinonim cu vin de mare finețe. Modalitate de păstrare: A se păstra intr-un loc răcoros cu temperatură constantă și umiditate ridicată, bine ventilat și cât mai puţin expus la lumină. Matur..
60,00 lei
Ex Tax:60,00 lei
Se consideră că Rieslingul de Rhin era déjà cultivat în Germania secolului al XV-lea și unii autori cred că originile sale duc cu mult înainte, circa cu două  mii de ani in urmă. In restul Europei Rieslingul de Rhin este cultivat in Franţa, mai specific, in Alsacia, unde îşi au originea vinuri ..
55,00 lei
Ex Tax:55,00 lei
Sauvignonul este un soi cu bob alb,originar din zona franceză Bordeaux.Numele său derivă din cuvântul francez sauvage,adjectiv dat de originea autohtona a plantei din sud-vestul Franței...
55,00 lei
Ex Tax:55,00 lei
Lechburg Pinot Noir Rose Bio 2020, sec, 750ml
-13 % Comandă telefonic
Culesul si selectia strugurilor este facut manual.Fermentarea este lenta in bazine de beton.Maturare de 5-7 luni pe drojdiile fine in cisterne de beton si aplicare periodica a batonajului...
40,00 lei 46,00 lei
Ex Tax:40,00 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)