Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Crama Gramma

Brand: Crama Gramma
Originar din Burgundia, Aligote-ul este un soi reprezentativ al cramei Gramma din Iasi. Un vin proaspat, usor floral, cu aciditate ridicata specifica soiului. Vinul Gramma Aligote are o culoare verde galbui cu note citrice, se recomanda asocierea cu peste si carne alba...
40 lei
Ex Tax:40 lei
Brand: Crama Gramma
Precum un dansator pasionat al iubirii, fericirii si armoniei. Vinul are o culoare strălucitoare, cu un ușor rest de dioxid de carbon ce-i conferă o usoară perlație, un vin de o complexitate deosebită în care regăsim împletindu-se armonios, onctuozitatea Feteștii albe, mineralitatea Aligoté-..
40 lei
Ex Tax:40 lei
Brand: Crama Gramma
Privit ca un deschizător de drumuri, Merlot 80% și Fetească Neagră 20%.Un vin proaspăt cu aroma de fructe roși în special cireșe negre si prune uscate, având o culoarea roșie vișinie.Culoarea roșie vișinie și aroma de fructe roșii, în special cireșe negre și prune uscate, vanilie și ușor afumat dau ..
49 lei
Ex Tax:49 lei
Brand: Crama Gramma
Caracteristic femeilor, este desăvârsit cu delicatețea, finețea, savoarea și eleganța specifică acestei creații. Vinul are culoare verde gălbui cu reflexii aurii. Prima impresie olfactivă amintește de citrice și fân proaspăt cosit, urmată de aroma de fermentație, caise și ananas, desăvărșită..
40 lei
Ex Tax:40 lei
Brand: Crama Gramma
Gramma Feteasca Neagra este un vin rosu cu personalitate specific soiului. Corpolent, cu alcool bine integrat, cu note de fructe negre, scortisoara si ciocolata, acest vin este un bun exemplu de Feteasca Neagra sincera si de calitate. Gramma Feteasca Neagra poate fi asociat cu preparate din carne de..
63 lei
Ex Tax:63 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)