Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Crama Gramma

Brand: Crama Gramma
Precum un dansator pasionat al iubirii, fericirii si armoniei. Vinul are o culoare strălucitoare, cu un ușor rest de dioxid de carbon ce-i conferă o usoară perlație, un vin de o complexitate deosebită în care regăsim împletindu-se armonios, onctuozitatea Feteștii albe, mineralitatea Aligoté-..
40 lei
Ex Tax:40 lei
Brand: Crama Gramma
Privit ca un deschizator de drumuri, Merlot 80% și Fetească Neagră 20%. Un vin proaspat cu aroma de fructe rosii in special cirese negre si prune uscate, avand o culoarea roșie vișinie. Culoarea roșie vișinie si aroma de fructe roșii, în special cireșe negre și prune uscate, vanilie și ușor afum..
49 lei
Ex Tax:49 lei
Gramma Feteasca Neagra
Hot -13 %
Brand: Crama Gramma
Deschide o conversație preistorică despre Feteasca Neagră care, în 2018, si-a implinit cel mai suav gust in crama GRAMMA. Cucerește timpul cu pofta hranita. Nestapanita. Un vin roșu cu personalitate, căruia trebuie să-i apreciezi nu doar calitatea, ci și onestitatea. Pentru că aromatic nu te ..
55 lei 63 lei
Ex Tax:55 lei
Brand: Crama Gramma
Caracteristic femeilor, este desăvârsit cu delicatețea, finețea, savoarea și eleganța specifică acestei creații. Vinul are culoare verde gălbui cu reflexii aurii. Prima impresie olfactivă amintește de citrice și fân proaspăt cosit, urmată de aroma de fermentație, caise și ananas, desăvărșită..
40 lei
Ex Tax:40 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)