Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Crama Ferdi

Brand: Crama Ferdi
Un cupaj deja bine cunoscut al Cramei Ferdi, este un tip de Bordeaux Blend, unde soiul Merlot, cu un corp catifelat, elegant și cu arome de cireșe negre îl întâlnește pe regele vinurilor, Cabernet Sauvignon, care îi ridică aciditatea, îi îmbogățește taninii și corpul, la care se adaugă nuanț..
125 lei
Ex Tax:125 lei
Brand: Crama Ferdi
Acest Sauvignon Blanc de Lume Noua cu aciditate ridicata, cu miros imbatator de flori de soc, aroma de grapefruit si pere de vara ofera la final o senzatie complexa de citrice. Aceste caracterisici conferă unicitate acestui vin...
80 lei
Ex Tax:80 lei
Brand: Crama Ferdi
Vinuri in editii limitate, de doar cateva sute de sticle, lucrate manual, de o calitate exceptionala...
115 lei
Ex Tax:115 lei
Cuvee Unchiu Puiu 2019,sec, 750ml
Produs Nou -13 %
Brand: Crama Ferdi
Ferdi este o crama de tip boutique de numai 3 hectare ce s-a afirmat prin vinuri de o calitate remarcabila produse în ediție limitată. Cu pasiune și răbdare, creatorul vinurilor care este și proprietarul cramei, ne surprinde la fiecare recolta. Unchiul Puiu este un vin roșu realizat din soiurile Mer..
65 lei 75 lei
Ex Tax:65 lei
Brand: Crama Ferdi
Un Shiraz îndrăzneț, bogat și complex, dar în același timp elegant, care are un corp amplu, de culoare rubiniu-violet intens cu arome concentrate de afine și prune, unde taninurile și aciditatea se îmbină frumos. Sunt de asemenea caracteristice notele de carne afumată și piper. Carnea roșie ..
140 lei
Ex Tax:140 lei
Brand: Crama Ferdi
Un Cabernet Sauvignon dominant, concentrat si cu un mare potential de invechire. Un vin super-premium, corpolent, unde gustul de coacaze negre condimentate dau tonul si unde aciditatea atinge nivelul corect. Taninii bogati fac din acest Cabernet un partener perfect pentru carnea la grill si ..
150 lei
Ex Tax:150 lei
Brand: Crama Ferdi
Crama Ferdi, o crama boutique de numai 3ha din Dealu Mare, producator de vinuri in editie limitata, al carui Cuvee Alexandra, atent realizat dintr-o parcela veche de 40 ani. In aceasta parcela se regasesc soiurile Sauvignon Blanc si Tamaioasa Romaneasca. Cuvee Alexandra este un vin alb, proaspat, fr..
75 lei
Ex Tax:75 lei
Brand: Crama Ferdi
Crama Ferdi, o crama boutique de numai 3ha din Dealu Mare, producator de vinuri in editie limitata, al carui Cuvee Francisc, atent realizat din soiurile Cabernet Franc si Merlot, reprezinta unul dintre cele mai bune vinuri din regiune. Un vin rosu intens, corpolent, cu tanini prezenti, nas de violet..
120 lei
Ex Tax:120 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)