Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Crama Bauer

Brand: Crama Bauer
Caracter si autenticitate - sunt realitati si valori in care credem. In toate aspectele vinificatiei si cultivarii viei ne straduim sa creăm condiții perfecte astfel încât vinurile noastre să vorbească distinct si convingător. Echilibrul, durabilitatea și înțelegerea legăturii cu natura sunt ..
100,00 lei
Ex Tax:100,00 lei
Brand: Crama Bauer
Alături de Merlot, Cabernet Sauvignon reprezintă cu siguranţă cel mai cunoscut soi de struguri roşii din lume, În România a fost introdus după dezastrul provocat de Phylloxera la începutul secolului 20 şi de aceea pe bună dreptate poate fi considerat un soi clasic. Ce este pentru noi însă şi mai imp..
92,00 lei
Ex Tax:92,00 lei
Brand: Crama Bauer
Rădăcinile acestui soi străvechi pot fi identificate în regiunea noastră de peste 2000 de ani. Cu toate acestea, până în 2003 Cramposia a fost considerat doar un alt soi simplu de struguri țărănești fără potențial real de a deveni un vin nobil. În timpul lungii sale istorii s-a adaptat perfect la co..
66,00 lei
Ex Tax:66,00 lei
Brand: Crama Bauer
Bauer Fetească Albă este un vin alb sec produs din această varietate de struguri. Iată o descriere a acestui vin:Aspect vizual: Bauer Fetească Albă se prezintă într-o culoare galben-pai, strălucitoare și limpede, cu reflexii verzui.Arome: Acest vin emană arome intense și complexe de flori albe, cu..
53,00 lei
Ex Tax:53,00 lei
Brand: Crama Bauer
Pentru a obtine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile rosii Bauer sunt intotdeauna culesi manual si selectati, strugure dupa strugure, prin recoltari repetate. Dupa desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiti si nu se adauga drojdii selectionate. Fermentatia alcoolica are loc in cistern..
115,00 lei
Ex Tax:115,00 lei
Brand: Crama Bauer
Bauer Johanna 2013 este un vin spumant brut produs în România de către crama Bauer.Aspect vizual: Bauer Johanna 2013 se prezintă într-o sticlă magnum elegantă de 1500 ml, etichetată cu grijă pentru a reflecta calitatea și rafinamentul său. În pahar, acest vin spumant emană o nuanță strălucitoare de ..
360,00 lei
Ex Tax:360,00 lei
Brand: Crama Bauer
Vinul spumant Johanna. este produs 100% din Feteasca regala, dintr-o vie veche de peste 40 ani din Dragasani. Strugurii au fost culesi manual, selectionati si presati fara desciorchinare pentru a diminua interventia mecanica si pentru a obtine un must pur, neschimbat un maxim de expresie pen..
130,00 lei
Ex Tax:130,00 lei
Bauer Merlot
Comandă telefonic
Brand: Crama Bauer
De ani buni un ghid al vinurilor foarte popular numeşte Merlot “Calul de muncă al soiurilor roşii Româneşti” - aceasta însemnând că de cele mai multe ori produce în cantităţi mari vinuri banale. Dar acesta este doar o faţă a medaliei - Merlot-ul din România poate oferi mult mai mult, atunci când îi ..
92,00 lei
Ex Tax:92,00 lei
Bauer ORANGE
Comandă telefonic
Brand: Crama Bauer
Acest vin are o culoare aurie, stralucitoare, luminoasa si un nas complex de fructe galbene si exotice. Buchetul este completat de arome apetisante de coaja de paine praspata, fagure de miere si caramel. Datorita contactului prelungit cu pielita, vinul dezvaluie si note eterice de condimente brune s..
92,00 lei
Ex Tax:92,00 lei
Brand: Crama Bauer
Petit Verdot este un soi foarte vechi şi foarte rar ce poate fi găsit în zone cultivate cu mai cunoscutele soiuri Cabernet sau Merlot. Datorită caracterului sau distinct (aciditate ridicată, taninuri ferme şi arome orientate către condimente mai mult decât către fruct) Petit Verdot este frecvent uti..
135,00 lei
Ex Tax:135,00 lei
Brand: Crama Bauer
Un vin adresat cunoscătorilor și amatorilor de vinuri rare, R.A.W. este disponibil într-o serie limitată, de doar 600 de sticle. De ce R.A.W.? Este varianta neconvențională, neadaptată, brută, pură și neșlefuită a Sauvignon-ului Blanc creat de o viță de vie veche...
95,00 lei
Ex Tax:95,00 lei
Brand: Crama Bauer
Struguri proveniti din vii tinere de pe Valea Tarnavelor, transportati pe timpul noptii pentru a-i tine la temperatura scazuta pana la crama din Dragasani. Proces clasic de vinificare, cu drojdii salbatice si maturare in tanc de inox. Visul lui Oliver Bauer de a face un Riesling in patria sa..
79,00 lei
Ex Tax:79,00 lei
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)