Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Corcova Rose 2018 - 187 ml

Corcova Rose 2018 - 187 ml

11 lei
Fără TVA: 11 lei

Vinurile din jurul domeniilor Corcova sunt produse pentru a exprima cat mai loial expresiile terroir-ului in jurul carora se dezvolta culturi alese de struguri autohtoni. Interventia oenologilor ajuta la conservarea nealterata a particularitatilor boabelor de struguri care fac posibila aparitia vinurilor.

Un model romanesc de succes, distins cu premii la diferite ceremoniale internationale(Viena &Bucharest 2012), care inca din prezentarea sa incanta datorita armoniei de culoare in jurul careia se deschide.

Olfactiv aromele de fructe rosii, dar si notele de citrice alaturi de un raport bine integrat de aciditate ii ofera acestuia o prospetime aparte, o vioiciune specifica si il transforma numai bun pentru consum in compania diferitelor preparate culinare alese.

Temperatura sa optima de servire este de 10-12 grade celsius, alaturi de diferite salate proaspete, preparate din carne sau chiar la desert, inlocuind orice produs solid cu succes datorita consistentei sale si postgustului prelung pe care il ofera.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good