Corcova Cabernet Sauvignon, Merlot & Syrah
Imixtiunea oenologilor romani in procesul de fabricatie al vinurilor alese s-a produs si in jurul acestei creatii, acolo unde s-a reusit imbinarea fina a aromelor fructate ale Merlotului, imersiunea totala a Cabernetului, aceste soiuri ofera o personalitatea aparte si un tipar inedit.
Prezinta o culoare rosu-rubiniu intens, la nivel olfactiv resimtindu-se pe deplin aromele fructelor de padure, tufe sau menta, dar si urme de lemn dobandite de pe urma maturarii.
Consumat la o temperatura intre 16 si 18 grade celsius, acest vin insoteteste cu succes orice meniu pe baza de carne rosie gatita la gratar sau protap, vanat mic, dar si branzeturi moi, maturate, precum si retete alese gatite la tigaie ( ciuperci, maruntaie), alaturi de diferite sosuri usoare, dulci.
Se recomanda
decantarea sa vreme de 30 minute pentru a dobandi o limpiditate specifica dar
si pentru a contopi cele mai bune caracteristici pentru fiecare degustare.