Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Cognac

Cognac

Origine și Tradiție:Produs în inima Scoției, într-o regiune cunoscută pentru calitatea și tradiția distilării whisky-ului.Respectă standardele înalte ale industriei whisky-ului scoțian, reflectând expertiza și măiestria distilatorilor locali.Arome Rafinate și Complexitate Gustativă:Note subtile de f..
350,00 lei
Ex Tax:350,00 lei
BOWEN NAPOLEON COGNAC  0,7L
Comandă telefonic
Bowen XO Cognac este o alegere excelentă pentru cei care apreciază rafinamentul și calitatea într-un cognac premium. Calitate superioară: Bowen XO Cognac este renumit pentru calitatea sa excepțională, fiind produs în conformitate cu tradițiile și standardele înalte ale regiunii cognac.Amestec fin de..
650,00 lei
Ex Tax:650,00 lei
Povestea coniacului Braastad a inceput in anul 1875 cand Médéric Tiffon si-a fondata casa de coniac pe malurile raului Charente aproape de centrul satului Jarnac in regiune Premier Cru, Grande Champagne, Franta unde mai existau inca 30 de casa de coniac cunoscute Alexandre Bisquit si Courv..
185,00 lei
Ex Tax:185,00 lei
Braastad XO Superior este un amestec de cognacuri ce provin din patru regiuni diferite: Grande si Petite Champagne, Borderies si Fine Bois. Aceste amestecuri au o vechime cuprinsa intre 15 si 25 ani. Soiul de vin folosit face parte din categoria Ugni Blanc. Bogat si corpolent, armonios si bine echil..
525,00 lei
Ex Tax:525,00 lei
Camus Grand VSOP este un cognac aromat distinct, un amestec din zonele cu strugurii cei mai fini, conținând cu precădere struguri parfumați ce provin din regiunea Borderies.De altfel familia Camus este cea mai mare proprietară de vii de aici. Umblă vorba printre specialiști și cunoscători că..
240,00 lei
Ex Tax:240,00 lei
Unul din secretele Casei Chabasse este recoltarea timpurie a strugurilor, ceea ce face ca cognac-urile lor sa aiba o culoare luminoasa si un gust particular. Strugurii pentru Chabasse XO Exception provin din renumitele regiuni Fins Bois si Petit Chamapagne...
320,00 lei
Ex Tax:320,00 lei
CHABASSE XO COGNAC 70CL, 40%
Comandă telefonic
Chabasse Cognac XO - Unul din secretele Distileriei Chabasse este recoltarea timpurie a strugurilor, ceea ce face ca cognac-urile lor sa aiba o culoare luminoasa si un gust particular. Strugurii pentru Chabasse XO provin din renumitele regiuni Fins Bois si Petit Chamapagne. Este maturat mai bine de ..
515,00 lei
Ex Tax:515,00 lei
CHATEAU MONTIFAUD PRESTIGE PREMIUM DIVA 0,7L
Comandă telefonic
Afişare 1 - 12 din 82 (7 pagini)