Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Cognac

Cognac

Povestea coniacului Braastad a inceput in anul 1875 cand Médéric Tiffon si-a fondata casa de coniac pe malurile raului Charente aproape de centrul satului Jarnac in regiune Premier Cru, Grande Champagne, Franta unde mai existau inca 30 de casa de coniac cunoscute Alexandre Bisquit si Courv..
179 lei
Ex Tax:179 lei
Braastad XO Superior este un amestec de cognacuri ce provin din patru regiuni diferite: Grande si Petite Champagne, Borderies si Fine Bois. Aceste amestecuri au o vechime cuprinsa intre 15 si 25 ani. Soiul de vin folosit face parte din categoria Ugni Blanc. Bogat si corpolent, armonios si bine echil..
439 lei
Ex Tax:439 lei
Camus Grand VSOP este un cognac aromat distinct, un amestec din zonele cu strugurii cei mai fini, conținând cu precădere struguri parfumați ce provin din regiunea Borderies.De altfel familia Camus este cea mai mare proprietară de vii de aici. Umblă vorba printre specialiști și cunoscători că..
229 lei
Ex Tax:229 lei
Unul din secretele Casei Chabasse este recoltarea timpurie a strugurilor, ceea ce face ca cognac-urile lor sa aiba o culoare luminoasa si un gust particular. Strugurii pentru Chabasse XO Exception provin din renumitele regiuni Fins Bois si Petit Chamapagne...
299 lei
Ex Tax:299 lei
Chabasse Cognac XO - Unul din secretele Distileriei Chabasse este recoltarea timpurie a strugurilor, ceea ce face ca cognac-urile lor sa aiba o culoare luminoasa si un gust particular. Strugurii pentru Chabasse XO provin din renumitele regiuni Fins Bois si Petit Chamapagne. Este maturat mai bine de ..
479 lei
Ex Tax:479 lei
Cu note de flori de tei, flori uscate si vanilie, gust de caise si prune..
289 lei
Ex Tax:289 lei
Coniacul Courvoisier VS (Very Special) este un produs al casei Cognac fondata în 1835 de catre Emile Courvoisier și este renumita pentru gama larga de coniacuri de calitate. Castelul Courvoisier este situat în Jarnac, Franta, pe malul raului Charente, la aproximativ zece mile est de Cognac. Sortimen..
135 lei
Ex Tax:135 lei
In anul 1865, Maurice Hennessy, stranepotul fondatorului Richard Hennessy, a creat un sistem de clasificare reprezentat prin stele pentru a distinge calitatea sortimentelor de coniac. Coniacul de trei stele al lui Hennessy a devenit Hennessy V.S („Very Special”), cel mai popular coniac din lume. Sor..
139 lei
Ex Tax:139 lei
Hennessy XO este un sortiment destinat cunoscatorilor, o batura cu personalitate ce trebuie savurata picatura cu picatura. Considerat de specialisti un coniac care seduce de la prima intalnire, manifesta complexitate, putere si eleganta. Aceste trasaturi sunt urmare a ingredientelor folosite, strugu..
699 lei
Ex Tax:699 lei
Cu o istorie puternic inradacinata inca de la inceputul secolului al XVIII-lea, pentru aproape 300 de ani fiind recunoscuta productia impresionata de bauturi exclusiviste, fie ca vorbim despre sampanii fine sau un cognac desavarsit.  Avand in portofoliu produse precum faimosul blen..
159 lei
Ex Tax:159 lei
Cu o istorie puternic inradacinata inca de la inceputul secolului al XVIII-lea, pentru aproape 300 de ani fiind recunoscuta productia impresionata de bauturi exclusiviste, fie ca vorbim despre sampanii fine sau un cognac desavarsit.  Avand in portofoliu produse precum faimosul blen..
599 lei
Ex Tax:599 lei
Black Legend este un eau-de-vie invechit mult timp, de la unul dintre cei mai buni producatori de cognac. Renumita casa a fost fondata de Leon Croizet in anul 1805. Un cognac bine echilibrat cu o extraordinara bogatie de arome. Gustul este unul fin si delicat, cu note de vanilie, caramel si ..
239 lei
Ex Tax:239 lei
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)