Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Cognac

Cognac

Povestea coniacului Braastad a inceput in anul 1875 cand Médéric Tiffon si-a fondata casa de coniac pe malurile raului Charente aproape de centrul satului Jarnac in regiune Premier Cru, Grande Champagne, Franta unde mai existau inca 30 de casa de coniac cunoscute Alexandre Bisquit si Courv..
185 lei
Ex Tax:185 lei
Braastad XO Superior este un amestec de cognacuri ce provin din patru regiuni diferite: Grande si Petite Champagne, Borderies si Fine Bois. Aceste amestecuri au o vechime cuprinsa intre 15 si 25 ani. Soiul de vin folosit face parte din categoria Ugni Blanc. Bogat si corpolent, armonios si bine echil..
525 lei
Ex Tax:525 lei
Camus Grand VSOP este un cognac aromat distinct, un amestec din zonele cu strugurii cei mai fini, conținând cu precădere struguri parfumați ce provin din regiunea Borderies.De altfel familia Camus este cea mai mare proprietară de vii de aici. Umblă vorba printre specialiști și cunoscători că..
240 lei
Ex Tax:240 lei
Unul din secretele Casei Chabasse este recoltarea timpurie a strugurilor, ceea ce face ca cognac-urile lor sa aiba o culoare luminoasa si un gust particular. Strugurii pentru Chabasse XO Exception provin din renumitele regiuni Fins Bois si Petit Chamapagne...
320 lei
Ex Tax:320 lei
Chabasse Cognac XO - Unul din secretele Distileriei Chabasse este recoltarea timpurie a strugurilor, ceea ce face ca cognac-urile lor sa aiba o culoare luminoasa si un gust particular. Strugurii pentru Chabasse XO provin din renumitele regiuni Fins Bois si Petit Chamapagne. Este maturat mai bine de ..
515 lei
Ex Tax:515 lei
Cu note de flori de tei, flori uscate si vanilie, gust de caise si prune..
325 lei
Ex Tax:325 lei
Afişare 1 - 12 din 67 (6 pagini)