Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Ceva Nou- Cramposie Aromata 2020,sec, 750ml

Ceva Nou- Cramposie Aromata 2020,sec, 750ml
Ceva Nou- Cramposie Aromata 2020,sec, 750ml
49 lei
Fără TVA: 49 lei

Crama Bauer este fondata în 2012 de catre OLIVER BAUER și este situata în Podgoria Drăgășani. Sosit în România în 2003 cu ambiții mari și contribuind la renașterea cramei Știrbey, Oliver Bauer reușește sa inteleaga și sa pună în valoare soiuri românești precum Crâmpoșie, Tămâioasă Românească, Novac sau Negru de Drăgășani. Vinificand aceste soiuri și văzând potențialul fiecăruia, decide să-și înceapă propria afacere, astfel luând naștere Crama Bauer. Soiul Crâmpoșie Aromata este o încrucisare între Crâmpoșie și un soi aromat ce face parte din familia Muscat cu scopul de a pune în evidenta aciditatea și prospețimea Cramposiei cat și caracterul intens fructat al Muscatului. Un vin alb sec, proaspăt și fructat ce poate fi savurat intr-o zi calda de vara alături de salate și în compania celor dragi.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-13 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 55 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei
Vartely Select Malbec Syrah Rose
-22 %
Vin roze demisec, produs la "Chateau Vartely", dintr-un amestec de soiuri de struguri Malbec și Syrah, cultivați în regiunea de sud a Republicii Moldo..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Taittinger Brut Reserve 750 ml
-12 %
Taittinger Brut Réserve este un blend inedit din struguri Chardonnay (40%), Pinot Meunier (55%) şi Pinot Noir, atent selectaţi din diverse podgori..
199 lei 225 lei
Fără TVA:199 lei