Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Carassia Blanc de Blancs

Carassia Blanc de Blancs
73 lei
89 lei
Fără TVA: 73 lei

Spumantul CARASSIA a fost lansat în anul 2017 și este produs exclusiv din struguri din podgoria proprie. Crama Carastelec este situată în zona viticola Crișana, județul Sălaj, regiune ce permite cultivarea soiurilor din care se pot obține vinuri spumante obținute prin metoda tradiționala. Spumantul Carassia Blanc de Blancs Brut este realizat din Chardonnay 100% și beneficiază de o perioada de maturare în sticla de minim 24 de luni înainte de degorjare. In tot acest timp, prin procesul de autoliza, drojdiile influenteaza personalitatea spumantului, oferindu-i un periaj fin și persistent, note de briosa prospat scoasă din cuptor, arome de piersici albe și pere coapte.
Excelent aperitiv pentru stimularea papilelor, dar și un bun partener al ceremoniilor.


Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Avincis Negru de Dragasani
-23 %
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
59 lei 77 lei
Fără TVA:59 lei
Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 53 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
-13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei