Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Brandy

Brandy

Calvados obtinut din cidru produs in zona Pays d'Auge. Boulard VSOP provine din amestecuri de Calvados Pays d'Auge de 4 ani. Sunt folosite 120 de soiuri de mere pentru a obtine un Boulard. Culoare: ChihlimbarMiros: fructat, note lemnoase, aluneGust: vanilie, mere coapteFinis: lung, persistent,..
245 lei
Ex Tax:245 lei
Metaxa 12 stele este un brandy originar din Grecia ce include vinuri muscat învechite, alese cu grija din insula Samos şi distilate de vin maturate timp de 12 ani în butoaie de stejar Limousin. Aroma inconfundabila este conferita de mixul unic de petale de trandafiri si ierburi medteraneene.Caracter..
149 lei
Ex Tax:149 lei
Metaxa 7 Stele este expresia de vârf a companiei Metaxa, care cuprinde vinurile Muscat cu vechime îndelungată din Insulele Egee și distilate de vinuri fine, maturate până la șapte ani în butoaie de stejar. Auriu vechi în culori, prezintă arome delicate de Muscat și vanilie, urmate de arome c..
72 lei
Ex Tax:72 lei
Divinul Tribut este un omagiu adus pasiunii si maiestriei autentice le vinificatorilor Chatau Vartely.Caracterul proieminent al acestui divin se dezvaluie prin corpolenta intensa, dezvoltandu-se intr-un buchet expresiv catifelat de arome florale, vanilie si stejar, ce trece lin intr-un postgust ..
185 lei
Ex Tax:185 lei
Una dintre cele mai faimoase sticle din Italia, Vecchia Romagna - este una dintre cele mai bine vandute bauturi alcoolice din Italia si un brand istoric recunoscut de mult timp. Vecchia Romagna este distilat din struguri Trebbiano, cunoscut sub numele de Ugni Blanc din Franta - unde sunt str..
68 lei
Ex Tax:68 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)