Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Bauer Syrah

Bauer Syrah
Tags: Bauer Syrah
Bauer Syrah
110 lei
Fără TVA: 110 lei

Soiul Syrah dă naştere unor vinuri roşii senzaţionale, care dezvoltă adesea nuanţe contrastante. Bauer Syrah s-a lăsat mult aşteptat de fanii Cramei Bauer, dar iată că ajunge în sfârşit în casele lor, la timp cât să ofere o experienţă a degustării absolut splendidă, în ediţie limitată de 1800 de sticle. De la extragerea a tot ceea ce este mai bun din strugurii crescuţi cu grijă deosebită pe Dealurile Olteniei, până la procesul de vinificație gândit în cel mai mic detaliu, Bauer Syrah dezmiardă simţurile cu tanini puternici, dar rotunzi şi arome intens fructate, care se deschid cel mai bine la o temperatură ideală de consum de 16-18 grade Celsius. Vinul vine şi cu un potenţial de învechire bun, dovedindu-se perfect în serile răcoroase de vară, alături de un burger savuros.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-35 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 60 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Ca'Marcanda Promis
!Best
Deal!
Bursting with succulent red and blue fruit, cigar wrapper, crushed flowers and herbs, and a touch of sun-warmed earth, the ’12 Promise is a sheer ..
220 lei
Fără TVA:220 lei
Cabernet Sauvignon Rose
!Best
Deal!
-36 % Comandă telefonic
Delicatețea si prospețimea Roze-ului nostru s-a obținut din mustul ravak extras din soiul de struguri Pinot Noir. Culoarea roz-somon ne îmbie să d..
25 lei 39 lei
Fără TVA:25 lei
Cameleon Pink Shiraz
!Best
Deal!
-33 %
Un vin obţinut prin vinificarea în rose a strugurilor de Shiraz, cu o aromă de căpşuni şi cu nuanţe exotice specifice soiului. Gustul este vioi şi..
29 lei 43 lei
Fără TVA:29 lei
Cameleon Red Cabernet&Merlot
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Vin rosu complex, fiecare component participand cu tipicitatea sa, Cabernet Sauvignon cu nuanta vegetala si de mure iar Merlot cu aroma de zmeura...
29 lei 48 lei
Fără TVA:29 lei
Cameleon White
!Best
Deal!
-42 % Comandă telefonic
Vin alb in care se impletesc nuantele aromatice vegetale si minerale de la Feteasca Alba cu cele florale de la Sauvignon Blanc. Gustul este echi..
25 lei 43 lei
Fără TVA:25 lei