Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Balla Geza Rose Cuvee

Balla Geza Rose Cuvee
!Best
Deal!
-17 %
Balla Geza Rose Cuvee
25 lei
30 lei
Fără TVA: 25 lei

Miniș este o podgorie istorică renumita în zona Aradului în care se răgăsește crama BALLA GEZA ce se întinde pe o suprafață de 120 de hectare într-un microclimat perfect oferit de valea Mureșului și rocile vulcanice ce alcătuiesc formele de relief. Datorită experientei și implicării Dr. ing. Balla Geza care este proprietarul și oenologul   domeniului, la BALLA GEZA se produc vinuri de o calitate excepțională cu o identitate tipica. BALLA GEZA CUVEE ROSE este un vin elegant și fructat obținut din soiurile Fetească neagră, Cadarca și Cabernet Franc, fermentat în tancuri de oțel cu temperatura controlată pentru a păstra caracterul unui vin proaspăt. Vinul are note florale cu arome de fragute și zmeura cu post gust lung ce poate fi asociat cu paste cu creveți și pui cu sos roșu, dar și băut ca atare intr-o după-amiaza de vara.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

1000 de Chipuri Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc
!Best
Deal!
-27 % Comandă telefonic
Alb de Silagi
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteri..
35 lei 43 lei
Fără TVA:35 lei
Alceno Organic 5 meses
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Bodegas Alceño, o cramă de tradiție familială din 1870 situată în mijlocul apelatiei Jumilla, fiind cea mai veche cramă comercială din zonă. Crama adm..
25 lei 42 lei
Fără TVA:25 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 48 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic