Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Balla Geza Rose Cuvee

Balla Geza Rose Cuvee
30 lei
Fără TVA: 30 lei

Miniș este o podgorie istorică renumita în zona Aradului în care se răgăsește crama BALLA GEZA ce se întinde pe o suprafață de 120 de hectare într-un microclimat perfect oferit de valea Mureșului și rocile vulcanice ce alcătuiesc formele de relief. Datorită experientei și implicării Dr. ing. Balla Geza care este proprietarul și oenologul   domeniului, la BALLA GEZA se produc vinuri de o calitate excepțională cu o identitate tipica. BALLA GEZA CUVEE ROSE este un vin elegant și fructat obținut din soiurile Fetească neagră, Cadarca și Cabernet Franc, fermentat în tancuri de oțel cu temperatura controlată pentru a păstra caracterul unui vin proaspăt. Vinul are note florale cu arome de fragute și zmeura cu post gust lung ce poate fi asociat cu paste cu creveți și pui cu sos roșu, dar și băut ca atare intr-o după-amiaza de vara.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Chateau Vartely Select Feteasca Regala, sec
-22 %
Vin alb, sec. Produs din struguri selectaţi de Feteasca Regala – soi de tradiție în Moldova, recoltaţi în zona de centru a Moldovei.Posedă culoare..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
La Salina Pinot Noir 2018, sec, 750ml
-13 %
Vinificat în stil classic (Burgundia) și de culoare roşu rubiniu deschis, strălucitor și tipic transparent. Dezvoltă arome delicate de afine coapt..
48 lei 55 lei
Fără TVA:48 lei
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Hot -13 %
Aceasta ne aminteşte de florile de salcâm, cu o bună intensitate, cu note speciale de mere, lamâie şi grapefruit. Cu o structura bună, moale cu note d..
39 lei 45 lei
Fără TVA:39 lei
VALAHORUM - Feteasca Alba
-14 %
Este un vin de culoare verde-gălbui si arome proaspete de mere verzi, flori de câmp și fructe tropicale. Gustativ, vinul ne oferă o aciditate b..
42 lei 49 lei
Fără TVA:42 lei
Vartely Select Malbec Syrah Rose
-22 %
Vin roze demisec, produs la "Chateau Vartely", dintr-un amestec de soiuri de struguri Malbec și Syrah, cultivați în regiunea de sud a Republicii Moldo..
18 lei 23 lei
Fără TVA:18 lei
Taittinger Brut Reserve 750 ml
-12 %
Taittinger Brut Réserve este un blend inedit din struguri Chardonnay (40%), Pinot Meunier (55%) şi Pinot Noir, atent selectaţi din diverse podgori..
199 lei 225 lei
Fără TVA:199 lei