Menu
Your Cart

În această perioadă putem să onorăm numai comenzile preplătite cu card bancar. Vă mulțumim pentru înțelegere!

 Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Balla Geza

Brand: Balla Geza
Obținut prin cupajarea a trei soiuri specifice podgoriei,Cadarca, Fetească Neagră, Burgund Mare, fermentat la o temperatură scăzută după câteva ore de măcerare pe boștină. Vinul este mai intens colorat decât un vin rose obișnuit. Olfactiv este proaspăt, cu arome de fructe de pădure, de zmeur..
30 lei
Ex Tax:30 lei
Brand: Balla Geza
Originea soiului este discutabilă, unii consideră că are originea in Albania, alţii că ar fi de origine maghiară. În anii 1750 era vinul roşu preferat în curtea Habsburgică. Are o culoare intensă rubinie, un soi care ne încantă cu mirosul ei de flori de câmp şi cu baza condimentată. Un ..
33 lei
Ex Tax:33 lei
Brand: Balla Geza
Soi cu un potențial deosebit in podgoria Miniș. Vinul s-a obținut de pe plantații cu o altitudine ridicată, pe un sol scheletos, stâncos, cu o producție scăzută pe butuc. Olfactiv este tipic, cu aromă de condiment, cu o culoare roșie plăcută. La gust vinul este plin cu taninuri ușoare, cu un..
65 lei
Ex Tax:65 lei
Clarus Rose Brut Metoda Traditionala
Produs Nou
Brand: Balla Geza
Balla Geza Spumant Clarus Rose este un rose brut proaspăt cu note de fructe roșii de pădure, frag, zmeură cu un mousse delicat și postgust persistent de fructe roșii.  Soi:Cadarca. Volum:750ml. Culoare: rose. Tip:brut. Deal: Minis-Maderat. Maturare: metodă tradiționalăAlcool: 13 %vol...
53 lei
Ex Tax:53 lei
Brand: Balla Geza
Un cupaj reușit din cele 2 soiuri roșii de maximă importanță din podgoria Minișului. Un vin roșu intens colorat cu o aromă susținută de fructe cu sâmbure mari, bogate in taninuri, cu un post gust lung și un gust catifelat. Acest asamblaj îmbină excelent structura soiului Cabernet Sauvig..
38 lei
Ex Tax:38 lei
Brand: Balla Geza
Este o asamblare foarte curajoasă a două vinuri cu caractere total deosebite, dar care se completează reciproc foarte bine. Un vin foarte intens colorat, cu o aromă fină de la Feteasca Neagră, echilibrat, plin, un vin ”bărbătesc” fără etalarea caracterelor tipice de soi. Un vin de mare poten..
76 lei
Ex Tax:76 lei
Brand: Balla Geza
Vin roșu sec ce îmbină caracterele olfactive și gustative tipice vinurilor roșii: condiment și fruct de strugure supracopt. Vin intens colorat cu aroma specifică de fruct, cu gust tipic, taninuri fine, echilibrat, plăcut, catifelat și cu o armonie aproape perfectă. Evoluție foarte bună după ..
33 lei
Ex Tax:33 lei
Brand: Balla Geza
Este singurul vin alb produs de noi, din gama Stonewine. Soiul este sensibil la secetă, motiv pentru care suportă greu solurile stâncoase, obținându-se producție scăzută, dar cu calități deosebite. Fermentat și maturat 8-9 luni în butoaie de 500 l capacitate obținem vinuri cu o aromă fină de..
68 lei
Ex Tax:68 lei
Brand: Balla Geza
Soiul caracteristic al podgoriei Miniș-Măderat. Fermentat la temperatura controlată de 12-140C își păstrează aroma caracteristică de floare de viță de vie. Culoare strălucitoare de alb-verzui, proaspăt, cu caractere de citrice evidente. La gust este amplu, elegant, plăcut, cu o aciditate pre..
29 lei
Ex Tax:29 lei
Brand: Balla Geza
Este un vin spumant obtinut prin metoda traditionala, cu o perlare deasa si marunta. Olfactiv prezinta arome de citrice si mere iar gustul este unul echilibrat, efervescenta dioxidului de carbon fiind placuta si fina. Postgustul este lung, cu o tenta usor amaruie dar placuta de grapefruit ga..
53 lei
Ex Tax:53 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)