Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Avincis

Brand: Avincis
Cuvée Andrei are un buchet puternic de fructe rosii proaspete si un gust rotund lemnos. Vinificat si pastrat in butoaie frantuzesti timp de 14 luni, are o culoare rubiniu închis profund, buchet predominant de coacăze negre proaspete cu o notă de stejar., iar gustul său de fructe proaspete es..
100,00 lei
Ex Tax:100,00 lei
Avincis Muscat Ottonel & Sauvignon Blanc
Comandă telefonic
Brand: Avincis
Acest cupaj special a fost creat prin valorificarea celor mai bune caracteristici ale celor două soiuri de struguri: Muscat Ottonel, un soi născut pe Valea Loirei în 1839 şi care a poposit la începutul secolului XX la Drăgășani şi Sauvignon Blanc, un soi apărut în Franţa medievală,  cân..
48,00 lei
Ex Tax:48,00 lei
Brand: Avincis
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 1927. Domeniul a fost cumparat în acel an de către Iancu Ramniceanu, fost ofițer al armatei romane și soția sa, Maria. În 2007, strănepoata lor Cristina ..
100,00 lei
Ex Tax:100,00 lei
Brand: Avincis
Un Pinot Noir de Drăgăşani, matur şi “bine aşezat”, care nu-şi propune să epateze audienţa, dar, în schimb, reuşeşte să se facă remarcat printr-o frumoasă textură şi un stil prietenos şi convivial, cu o influenţă minimală a baricului. Culoarea este rubiniu deschis, cu o fină bordură cărămizi..
80,00 lei
Ex Tax:80,00 lei
Brand: Avincis
AVINCIS CRAMPOSIE SELECTIONATA.  Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 1927. Domeniul a fost cumparat în acel an de către Iancu Ramniceanu, fost ofițer al armatei romane și soția sa, Mar..
60,00 lei
Ex Tax:60,00 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)