Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Aperitiv

Aperitiv

Aperol este un aperitiv italian produs la început de compania Barbieri, cu sediul în Padova. În prezent Aperol este produs de compania Campari. În timp ce Aperol a fost iniţial creat în 1919, nu a devenit de succes până după al doilea război mondial. Ingredientele care se regăsesc în compozi..
85,00 lei
Ex Tax:85,00 lei
BECHEROVKA 1L 38%
Comandă telefonic
Un bitter liqueur aromatizat, produs in Republica Ceha dupa o reteta secreta. Se spune ca doar doi oameni cunosc combinatia exacta de ingrediente si ierburile folosite in crearea acestei bauturi. Rezultatul procesului laborios de fabricatie este un lichior delicios, cu un gust neobisnuit si ..
73,00 lei
Ex Tax:73,00 lei
Campari a fost Inventat de Gaspare Campari intre 1862 si 1867, si in ziua de azi produsul contine aceleasi ingrediente originale, datorita unei formule care a ramas secreta timp de aproape 50 de ani.Campari este obtinut din infuzia in alcool si apa a unor ierburi amarui si aromatice, plante si fruct..
120,00 lei
Ex Tax:120,00 lei
Martini Bianco este un vermouth dulce, cu arome de ierburi, condimente dulci si florale. Culoarea sa alba, cristalina aminteste de flori de vanilie, iar stralucirea sa de clarul apei pure de izvor...
62,00 lei
Ex Tax:62,00 lei
Martini Rosso este primul sortiment al brandului şi singurul vermut din lume creat spre sfârşitul sec. al XIX-lea. Reţeta acestui sortiment este secretă, fiind cunoscută doar de câteva persoane care lucrează în companie. Nucleul aromatic este compus din ierburi italiene, cărora li se adaugă ..
58,00 lei
Ex Tax:58,00 lei
Mastiha M Dry combina aromele rafinate ale masticului din Chios cu caracterul picant al unei bauturi – un gust subtil dulce si atragator.Savurat rece ca gheata, ca o bautura scurta, lunga sau ca un adaos genial intr-un cocktail, ofera posibilitati nelimitate pentru experimentare si crearea de combin..
79,00 lei
Ex Tax:79,00 lei
OUZO PLOMARI 700 ML
Comandă telefonic
In 1894 incepe indelunga cautare a lui Isidoros Arvanitis, un locuitor din Plomari incapatanat si perfectionist, neobosit in cautarea celor mai bune ingrediente pentru a crea reteta perfecta pentru ouzo. Ani mai tarziu, aceasta aroma delicata si bogata, care imbina stilul traditional cu cel modern d..
79,00 lei
Ex Tax:79,00 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)