Aperol este un aperitiv italian produs la început
de compania Barbieri, cu sediul în Padova. În prezent Aperol este produs
de compania Campari. În timp ce Aperol a fost iniţial creat în 1919, nu
a devenit de succes până după al doilea război mondial. Ingredientele
care se regăsesc în compozi..
Un bitter liqueur aromatizat, produs in Republica Ceha dupa o reteta
secreta. Se spune ca doar doi oameni cunosc combinatia exacta de
ingrediente si ierburile folosite in crearea acestei bauturi. Rezultatul
procesului laborios de fabricatie este un lichior delicios, cu un gust
neobisnuit si ..
Campari a fost Inventat de Gaspare Campari intre 1862 si 1867, si in ziua de azi produsul contine aceleasi ingrediente originale, datorita unei formule care a ramas secreta timp de aproape 50 de ani.Campari este obtinut din infuzia in alcool si apa a unor ierburi amarui si aromatice, plante si fruct..
Martini Bianco este un vermouth dulce, cu arome de
ierburi, condimente dulci si florale. Culoarea sa alba,
cristalina aminteste de flori de vanilie, iar stralucirea sa de
clarul apei pure de izvor...
Martini Rosso este primul sortiment al brandului şi singurul vermut din
lume creat spre sfârşitul sec. al XIX-lea. Reţeta acestui sortiment este
secretă, fiind cunoscută doar de câteva persoane care lucrează în
companie. Nucleul aromatic este compus din ierburi italiene, cărora li
se adaugă ..
Mastiha M Dry combina aromele rafinate ale masticului din Chios cu caracterul picant al unei bauturi – un gust subtil dulce si atragator.Savurat rece ca gheata, ca o bautura scurta, lunga sau ca un adaos genial intr-un cocktail, ofera posibilitati nelimitate pentru experimentare si crearea de combin..
In 1894 incepe indelunga cautare a lui Isidoros Arvanitis, un locuitor din Plomari incapatanat si perfectionist, neobosit in cautarea celor mai bune ingrediente pentru a crea reteta perfecta pentru ouzo. Ani mai tarziu, aceasta aroma delicata si bogata, care imbina stilul traditional cu cel modern d..