Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Anwilka 2017

Anwilka 2017
Tags: Anwilka 2017
Anwilka 2017
259 lei
Fără TVA: 259 lei

Anwilka 2017 este un vin produs la Stellenbosch, o regiune celebră pentru vinurile sale din Africa de Sud. Anwilka este cunoscut pentru vinurile sale de calitate, în special pentru asamblajele sale de Bordeaux-style, care combină mai multe soiuri de struguri.

Anwilka 2017 ar putea fi un asamblaj clasic de Bordeaux, compus dintr-un amestec de Cabernet Sauvignon, Merlot și, eventual, Cabernet Franc. Aceste soiuri sunt populare în regiunea Stellenbosch și pot oferi arome bogate de fructe negre, cum ar fi coacăzele și murele, îmbinate cu note subtile de condimente, ciocolată și lemn dulce de la îmbătrânirea în butoaie de stejar.

Anwilka 2017 ar putea avea o structură solidă, cu tanini maturi și o aciditate proaspătă, oferind un echilibru plăcut între fructuozitate, complexitate și eleganță. Acest vin ar putea fi potrivit pentru a fi savurat alături de preparate din carne, brânzeturi maturate sau pur și simplu pentru a fi gustat de unul singur, pentru a aprecia bogăția și profunzimea sa.

Scrie o recenzie
Note: HTML is not translated!
Bad Good

NU RATA NICI VINURILE DIN PROMOȚIA SĂPTĂMÂNII

Alb de Silagi
!Best
Deal!
-19 % Comandă telefonic
Vin cu o culoare galben-verzui se dovedeste a fi unul  complex, având fructuozitate, prospețime și mineralitate, regasindu-se toate caracteri..
35 lei 43 lei
Fără TVA:35 lei
Alceno Organic 5 meses
!Best
Deal!
-40 % Comandă telefonic
Bodegas Alceño, o cramă de tradiție familială din 1870 situată în mijlocul apelatiei Jumilla, fiind cea mai veche cramă comercială din zonă. Crama adm..
25 lei 42 lei
Fără TVA:25 lei
Antinori Trentangeli Castel del Monte Rosso
!Best
Deal!
-18 % Comandă telefonic
Din dorinta de a mentine istoria si traditia transmisa in Familia Antinori timp de 26 de generatii s-a nascut si proiectul Tormaresca care a dus l..
45 lei 55 lei
Fără TVA:45 lei
Avincis Cuveee Petit Sauvignon Blanc
!Best
Deal!
-35 % Comandă telefonic
Acest Sauvignon Blanc este un vin aromat nascut pe plaiuri mioritice, la Dragasani, in crama Avincis, proprietatea familiei Valeriu si Cristiana S..
39 lei 60 lei
Fără TVA:39 lei
Avincis Merlot
!Best
Deal!
-48 % Comandă telefonic
Acest Merlot, produs din cei mai buni struguri recoltati manual, are o culoare violet-rosu inchis, cu reflexii rubinii si un buchet exploziv si ..
35 lei 67 lei
Fără TVA:35 lei
Avincis Rose
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Crama Avincis este situata în Oltenia, zona viticola Drăgășani și reprezintă continuarea unei povesti de familie pasionata de vinuri încă din anul 192..
29 lei 46 lei
Fără TVA:29 lei
BarbarescoDOCG Quarantadue, sec, 750 ml
!Best
Deal!
-37 % Comandă telefonic
Ca'Marcanda Promis
!Best
Deal!
Bursting with succulent red and blue fruit, cigar wrapper, crushed flowers and herbs, and a touch of sun-warmed earth, the ’12 Promise is a sheer ..
220 lei
Fără TVA:220 lei
Cabernet Sauvignon Rose
!Best
Deal!
-36 % Comandă telefonic
Delicatețea si prospețimea Roze-ului nostru s-a obținut din mustul ravak extras din soiul de struguri Pinot Noir. Culoarea roz-somon ne îmbie să d..
25 lei 39 lei
Fără TVA:25 lei