Menu
Your Cart

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a vizita această pagină.
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Antinori

Brand: Antinori
Antinori Bramasole Syrah Cortona este un vin sec de 750 ml, produs în regiunea Cortona din Italia. Este realizat din struguri de Syrah, o varietate cunoscută pentru a produce vinuri cu arome bogate și complexe. Acest vin se distinge prin note intense de fructe negre, cum ar fi căpșunele și murele, c..
160,00 lei
Ex Tax:160,00 lei
Antinori Cervaro Della Sala 2020,sec, 750ml
Comandă telefonic
Brand: Antinori
Antinori Cervaro della Sala este un vin alb sec de excepție produs de celebrata casă de vinuri Antinori din Italia. Acest vin este renumit pentru calitatea sa superioară și pentru faptul că se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vinuri albe din Italia.Anul 2020 a fost un an bun pentru pro..
415,00 lei
Ex Tax:415,00 lei
Brand: Antinori
Antinori Torcicoda este un vin produs de Marchesi Antinori, un celebru producător de vinuri din Italia. Torcicoda este un vin roșu sec care provine din regiunea Puglia din sudul Italiei. Este făcut în principal din struguri Primitivo, care este o varietate autohtonă din sudul Italiei, similară cu Zi..
120,00 lei
Ex Tax:120,00 lei
Brand: Antinori
Antinori Villa Antinori Bianco este un vin alb sec produs de faimoasa casă de vinuri Antinori din Italia. Acest vin reprezintă o expresie a tradiției și excelenței viticole italiene, fiind realizat dintr-o combinație de soiuri de struguri autohtone și internaționale, pentru a obține un echilibru per..
65,00 lei
Ex Tax:65,00 lei
Brand: Antinori
Antinori Villa Antinori Rosso este un alt vin produs de Marchesi Antinori, un celebru producător de vinuri din Italia. Acesta este un vin roșu sec ce provine din regiunea Toscana. Este un amestec clasic toscan, realizat din mai multe soiuri de struguri roșii, inclusiv Sangiovese, Cabernet Sauvignon,..
95,00 lei
Ex Tax:95,00 lei
Brand: Antinori
Pian delle Vigne 2013 Brunello di Montalcino este un vin roșu sec produs de Marchesi Antinori, un renumit producător de vinuri din Toscana, Italia. Acest vin provine din regiunea Montalcino, cunoscută pentru vinurile sale excelente, în special pentru Brunello di Montalcino, unul dintre cele mai renu..
390,00 lei
Ex Tax:390,00 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)